Semrat inşallah yavrum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ❤️ gerçi ben biraz dua ettim hastaneye giderken göstermesın diye 😂😂 oda şu yüzden biz cinsiyet partısı yapmak istiyoruz ben eşime dedımki cuma günü gidelim cinsiyeti gösterırse cumartesi hemen yaparız partıyı beklemeyız dedim esım dün gidelım dedi ben kalabalıktır diye bahane uydurdum😂 bugün yine deyince neyse gidelim gösterırse cumartesi yaparız partıyı dedim tabı biz öğrenmeyecez bir yakınımıza söyleyecek doktor tabi eşim bekleyemem cumartesıyı gösterırse eğer hemen boya alır birbirimizi boyarız dedi 😂😂 catlarım cumartesıye kadar diyince bende direk inşallah göstermez de çatlarsın dedım eşime😂😂🤭 sonra karnıma baktım gösterme bebegım kendını dedim😂😂 bebegımde anasını dinledi😂 göstermedi ayak ayak üstüne atmış hiç bir şekilde bacak arasını göremedik 😂 ama cumartesi yapmak istedim çünkü herkesı çağırmak ve kafamda çok farklı bir konsept var onu yapmak istiyorum eşimde öğrenelım yine yapalım dedi ama bile bile yapmakta heyecan katmaz dedim eşime zor ikna oldu bebekte kendını göstermeyınce eli kolu bağlandı 😂😂