Mavisbonck Annelerim merhabalar ❤️ Benim soru biraz garip olacak ama kafam karıştı😓 1 ay öncesinde doktora gittiğimde ki söylediğine göre bebeğim şuan 31 haftalık olacakti yalnız dün gittiğimde başka bir doktora kaç haftalık diye sordu bende 31 dedim ultrason muayenesinde bana bunda bi yanlıslık var 29 haftalık arada 2 hafta var dedi bende sizden önce gittiğim doktorun söylediği haftaya göre söyledim dedim adetlerim hayatım boyunca düzensiz olduğu için tam adet tarihimi de hatırlamıyorum neye göre hafta belirleniyor anlamadim yada bu durumda bebeğimin gelişimi geriden geldiği anlamına mı gelir kilosu da 1375 gr mış nasıl oldu anlayamadım 😓
msrrf Mavisbonck son adet tarihine gore hesaplaniyo ama dollenmenin oldugu tarih de etkiliyo . cok fazla takilmayin bence . ultrason makineleri de yanilabiliyo +2 -2 fark normal diyo doktorlar
msrrf son adet tarihine gore hesaplaniyo ama dollenmenin oldugu tarih de etkiliyo . cok fazla takilmayin bence . ultrason makineleri de yanilabiliyo +2 -2 fark normal diyo doktorlar.
Mavisbonck msrrf kilosuna 1375 gr dediler buna göre 29 haftayla uyumluymus internetten baktim 😓 insan ister istemez düsünüyor malesef ama gelişim geriliği var demedi sadece 29 haftalık dedi ve şansıma prf doktordu diğeri normaldi
Mavisbonck CansuCaTurkmen 18 mayıs diye hatırlıyorum o da 30 hafta içerisinde oluyor hesapladığımda pko vardı o yüzden adetlerim hep düzensiz olurdu net hatırlayamıyorum doğrusu 😏
CansuCaTurkmen Mavisbonck hamileliğimi sata göre takip ediyorum doktora gittiğimde ultrasonda bazen uyumlu bazen geriden bazen 1 hafta ileriden gidiyor. Ultrasonda bu tarz oynamalar olabiliyor sen sata göre devam et takibine canım
Mavisbonck CansuCaTurkmen tesekkürler canım tamamdır birde böbrek büyümesiyle ilgili bilgin var mı acaba bebeğim sağ tarafta genelde sağ böbrekte büyüme olmus pazartesi ultrason var böbrek için erken doğum riski olur mu diye düsünüyorum acıkcası
CansuCaTurkmen Mavisbonck bende 29 haftamdayım ama hiç böbrek büyümesiyle erken doğum olduğuna denk gelmedim sanmıyorum ama yine doktoruna mutlaka sor her bünye aynı olmuyor çünkü.
Mavisbonck CansuCaTurkmen sonuçları bekleyip sorayim tekrar canım en iyisi doğru :) rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavustursun insallah
CansuCaTurkmen Mavisbonck amin canım inşAllah. Bende 29 haftamda baş dönüş olmuş diye erken doğumdan korkmuştum ama bende pazartesi öğrenicem artık yani kime sorsam herkes farklı birşey söyledi pek o şekilde hareket edemiyorum açıkcası.