Gunes_mom 9 ay bura sayesinde hızlı geçti ve bugün kontrole geldimm suyum azalmis sezeryana alacaklar saat 1 de nolur dua edin kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alıp eve geçelim🥹🥹 Tam 37+1 bu arada haftamız
canan112 Gunes_mom hafta ve günümüz aynıymış 🥲 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 her ikinizde hızlı bir şekilde toparlanıp inşallah ♥️🥰
Gunes_mom Aaa122 valla diyeceğim tekk şey bu sezeryana kim kolay dediyse yalan olabildiğince normal doğumm yani bitik haldeyim
Saygi_can Gunes_mom Rabbim güç kuvvet versin sizlere sağlıkla büyütün ins.. Tüm annelere sağlıklı kolay normal doğum diliyorum sonrada naçizane bana ins 🥲🤲
OznurSlmz1 Gunes_mom hayırlı olsun 🤗 bebeği küveze almadılar değil mi? Çevremde kiler 37. Haftaya da erken erken diyip duruyor da 🙄 o yüzden merak ettim bence erken değil
Aaa122 Gunes_mom ağrı eşiğiniz düşük demek ki 1,2 gün ağrı çok oluyor evet antibiyotik ve ağrı kesiciyi saatinde alın
anonimm1907 Gunes_mom bende son anda sezaryana alındım herkes çok kolay diyordu bugün 6. günüm hala ağrılarım geçmedi.
Gunes_mom Saygi_can amiin bende gercekden en azından o gün yaşanır acı yani çok zorlandım ben tuvalete bile tek gidemiyorum otursam kalkamıyorum nefret ederim olumsuz konuşmadan ama gerceklerde bir noktada varlar yani
Gunes_mom OznurSlmz1 hamdolsun bebeğim 2850 doğru ertesi gün 2710 düşmüştü ama gayet sağlıklı yegenlerim 37 de 3500 doğdu sağ saglim 37 hafta erken değil 9 ay sonuçta
Gunes_mom Aaa122 çok güçlüyümdur bakın gercekden bu acıya rağmen 5 kez vurdular spinal anesteziyi ardından tekrar bütün narkoz aldım yine elimden geleni yapıyorum ama yok yani hala çok zorlanıyorum tuvalet yatma kalkma oturma
Gunes_mom anonimm1907 doğrudur Allah yardımcımız olsun hiç bu ağrıları yaşamamış gibi olalım inşallah çok geçmiş olsun sizede 🙏🏻
Saygi_can Gunes_mom hiç kolay birsey yasamadiniz ins kısa sürede toparlaya bilirsiniz sağlıkla büyütün bebeğinizi 💖🤲