Paptya67
@Yenianne6706 Ben hiç Hülya hanıma gitmedim, planlı gebelikti o yüzden echomar’a gitmek zorundaydım. Çünkü nöroloji doktorum orada. Birlikte çalışmaları lazım epilepsi hastası olduğum icin. Başta devlete gittim, ismail hoca tatildeydi. Yani tüm gerizekalıları bir araya toplamışlar devlette. Havva ayrı bir sıkıntı, gamze ayrı bir sıkıntı. Cavidan var fena değil ama oda bi tuhaf. Ve hastaları aynı an da içeriye almalarına ayrı sinir oldum. Babalar bebeklerini görmüyor neymiş başka hasta var. Alma abi başka hastayı içeriye. Gerci bütün devlet hastaneleri bunu yapıyor. Serap hocaya arkadaşım gidiyor memnun kendisi. Onu daha çok seviyorlar anladığım kadarıyla. Bide benim başıma söyle birsey geldi. Ben nöbet gecirdim ve esim beni devlete götürdü. Serap hoca beni bi gece serviste yatırdı. Ama gaz sancısı ile acile gittiğimde, doğumhaneyi aradılar. Megerse kendi sancim varmış. Bana fırça atmadıkları kaldı. Buraya niye geldin, kendi doktoruna gitseydin vs diye soylendiler. Halbuki gaz sancısı sikayetiyle acile gidiyorum. Ki gaz sancısı sorunum da var yani. Gaz sancimla beraber kendi sancimda varmış. Serap hoca ne güzel hastası olmama rağmen benimle ilgilendi, sabah yanıma geldi.