Evrimkrttkn Kızlar ufak tefek eksiklerden biride çanta seçmek aldığınız çantalardan memnun musunuz ve nerden ? Bir türlü karar veremedim help 😇
Polenmom Evrimkrttkn zara home anne bebek çantası ve Nike spor çantası aldım onu da pembe olduğu için 🤍 birde bebeğim ileride kullanır diye muca aldım 🫶🏻
Tibmer Evrimkrttkn beşikli anne cantasi alicam bende Trendyolda mevcut bence kesinlikle en kullanışlı şey dışarı çıktığın zaman bebeğin yatağı bile hazır mamasını da koyabiliyorsun kıyafetlerini de bı bak istersen
zehruss İyiler pahalı ucuzlar kötü bende henüz almadım elim bi gitti bi geldi bir sürü para verip pişman olur muyum diye zaten ucuzlarda hemen kopuyo hiç elim varmiyo
GncK zehruss E bebekten indirimden 288e almıştım ben, baby&mom gökkuşağı bebek bakım çantası diye geçiyor. Basit değil ortanın üstü kalitede bi bakabilirsiniz☺️
Ebrueren zehruss Bizim belediye böyle çanta ve bi kaç bebek bakım eşyası veriyor çanta içindekileri geçin ama çanta mükemmel sizinde belediyeniz böyle birsey yapıyorsa tavsiye ederim doğumdan sonra bebeğin kimliği çıktığında alabilirisniz
LavinsMom Mommy bag almistim indirimdeyken. Yine indirime dusmus. Cok guzel ve kaliteli ben cok sevdim. İci de genis
Gamzecanpolat LavinsMom Bende pembesini alacağım gayet te güzel bence diğer marka olanlar 1000 liraydı
hulyaca LavinsMom Ben de bu çantaları çok merak ediyorum kullanışlı mı diye. 3 çocuk olunca sırt çantalı olandan var ben de yetmiyor artık 🙈🫠
hulyaca LavinsMom çantayı almıştım geldi bugün. Çok beğendim kalitesini büyüklüğünü. Teşekkürler öneriniz için 🫂🫶🏻🥰
Evrimkrttkn eylmz o markayı çok duyuyorum çantaları pahalı olarak gözüküyor ama önemli olan kalitesi ve kullanımı
MelteM2cck babyz aynen. Ben ilk çocuğum da normal günlük kullanabilecegim bi sırt çantası almıştım çokta kullanışlı oldu. Yine hamileyim. Kendi sırt çantam var onu kullanicam ekstra çanta almicam
Evrimkrttkn babyz internette çoğu sırt çantası şeklinde bende o tarz bakıyorum ama bir türlü karar veremedim
Sinifcianne34 Elele baby den almıştım ekstra parçaları kullanışlı. Kalitesi fena değil. Bebek arabamla da takım
PapatyaAnne_ İki çocuklu anneler bende çantamı büyütmek istiyorum şu momy bag olanlar kullanışlı olur mu içinin gemiş olması açısından
Asminmom2023 PapatyaAnne_ Çok kullanışlı sağlam bir yapısı var iç hacmi çok geniş hastane çantası için aldım ve çok memnunum
LavinsMom PapatyaAnne_ evet cok kullanisli. Disaridan bakinca kucuk mu acaba diyorsun ama ici cok genis. Oylesi daha guzel heryere goture biliyor insan rahatca. Kaba durmuyor hic
Seherkoc Brand baby den aldim trendyolda cok guzel kaliteli ve şık cantalari var renk ve model olarak bir cok cesiti var tavsiye ederim
LavinsMom Gamzecanpolat evet cok guzel hem şık. Bakinca o kadarda buyuk gorunmuyor kaba durmuyor. ama ici cok genis . Onun icin daha cok hosuma gitti
rabiaozcans bana hediye olarak Agula’nın anne-bebek çantası geldi, şık geniş bir çanta ama fiyatı çok gereksiz pahalı. indirim zamanlarında belki alınır. kendim alacak olsam tercih etmezdim. ama eğer bütçeniz müsaitse tavsiye ederim🙏