Mavispembis1_ Özellikle süre tuttum 2 dakika bile dolmadan hop yeni reklam geliyor. Uygulamadan çıkmadan izliyorum (kısa da değil ki uzun uzun reklam!) reklam bitiyor 2 dk dolmadan yeni bir reklam. Tamam ücretsiz kullanıyoruz uygulamayı ama bu reklamlar illaklah ettirdi ya
mervemurat16 Mavispembis1_ Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 🥰
NovaVina_ Mahkemeler de gerekceli kararlarını kopyala yapıstır yapıyorlar durusmalarda, bunu biliyor muydunuz ?
MucizemUmut Sizin yine 2dk ben az önce 2sn arayla 3 reklam izledim. Kapatmamla yeni reklam başlaması bir oldu. Yemek sepeti yanında müziğinden gına geldi artık. 😒Ayrıca hamileyiz arkadaş pizzalar, hamburgerler resmen gözümüze sokuluyor.
Mavispembis1_ MucizemUmut ay yemek sepeti olsa yine neyse şu aaaaa diyen yaşlı amcanın oyunu varya nefrettt ettim 😂 ayrıca moderatörcüm 10 15 dahiha değil 2 dakika arayla geliyor ve evet çıkmadan sonuma kadar izliyorum, reklam bitene kadar 1 kahve bile yapabiliyorum o derece :)
mervemurat16 Mavispembis1_ Haklısınız☺️bizdede aynı problem var çok sık reklam izliyoruz.Ama otomatik olduğu için müdahale edemiyoruz maalesef