-ULKER55- Doktora gittiğimde alttan muayene edildim kist veya herhangi bişey olmadığını söylediler klomen ilacı ile yumurta büyüme takibi yapıp ona göre ilişki günlerinizi belirleyeceğiz diye söyledi doktorumuz böyle ilaç kullanıp hamile olan var mı
Fts123 Kitapkolik660_ bana da doktorum.verdi klomen ve duphaston adetimin 3. Günü başladım beş gün icirm bitti 9 gün ara verdim 9. Gün fuphastona başladım o biti beş gün adet olmaidm sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Kitapkolik660_ Fts123 ben sadece klomen kullandım Hiçbir sorunum yoktu kist falan sadece hamilelik için acele ettim
Cigdems Fts123 merhaba rahim filmi çekildiniz mi peki yoksa direkt gebelik istediğinizde mi yazdı ilacı doktor
Cigdems Fts123 merhaba peki test yaptınız mı hiç bu süreçte bende aynu şekilde kullandım. Adetime 2 gün kala test yaptım evde negatif çıktı ama bugün adet günüm hiçbir belirti de yok. Negatif çıktı diye üzülüyordum ama hamilelik olabilir mi
Fts123 Cigdems Ben iki gün önce değil de sabredmedim tam hatırlamıyorum ama 5 gün önce kadar yapmıştım negatif çıkmıştı sonra ilaç bitince beş gün beklememi söyledi eğer adet olmazsan kan ver demişti bende beşinci gün gittim verdik 154. Çıktı bhcg inşallah sizinde pozitiftir kanda belli olur
Cigdems Fts123 ben açıkçası negatif çıkınca ihtimal vermemiştim hiç siz böyle yazınca içim kıpır kıpır oldu yarın ben kan vereyim o zaman 🙏🏻 çok teşekkür ederim yorumunuz için inş Hamileyimdir bende inş