aminehumamoms Yaa nezaman gitsek doktora 4D ultrasonda yüzünü göstermiyor hep dudaklarını görüyoruzz siz tam görebildinizmi hiç 35+2yim
Abaegrkk aminehumamoms sadece bir kere yüzünü tam gördük o zaman daha 26 haftalık falandı. Sonra doğana kadar göremedim yüzünü ya eliyle sakladı ya Kordon geçti önüne
Zehrabal1 aminehumamoms siz en azından dudaklarını görüyorsunuz ben 37+5 oldum daha göremedik yavrumu 😂 doktor bile ümidini kesmiş doğunca görürsünüz diyor
Egemoms1303 aminehumamoms 33 haftalık benim oğlan her kontrolde gösteriyor ama o kadar mutsuz ki hep asık surat düşük dudak çok komik 😂 doktorum diyor bi mutlu edemedin bu çocuğu 😂
Egemoms1303 aminehumamoms Doktorum ilk sezaryen taraftarıydı, ben ona adapte ettim kendimi şimdide normal için sorun yok diyor ama artık ben biraz korkuyorum 😁 sizin belli mi ne düşünüyorsunuz 🥰
aminehumamoms Egemoms1303 kendi isteğimle sezeryan olucam 🥰 aralığın son haftasına denk geliyor bende korktugum için olucam inşallah herşeyin sizin içinde neyse hayırlısı öyle olur🥰