Birbahargunu Kızlar nişan illa pembe veya kahverengi mi oluyor? Avuç içi kadar beyaz, yoğun sümüksü bir şey geldi. Kendi akıntım böyle değildi gözüme farklı geldiği için merak ettim. Sanki yarı pişmiş yumurta akı gibi ay nasıl bı tarif oldu kusura bakmayın 😂
Alexab Birbahargunu bu enfeksiyondan oluyor bana da oldu 3-4 kere geçtğimiz aylarda ben de öyle sandım değilmiş. Gerçek nişanı dün ve bugün gördüm bildiğin jöle gibi kahverengi kırmızı avuç içi kadar geldi. Yani dediğiniz gibi değil bence
Canookii Papatya_00 hmm sende herhangi bir doğum belirtisi var mıydı kendinde sadece nst de mı çıktı bende şimdilik bişey yokta Haa sonradan gördüm yorumunu açılman varmış 😅 hayırlı zamanda doğur inşallah
Mehparesultan333 Papatya_00 bilmiyordum onu su an 34 haftalik hamileyim sezeryan olacak neler yapacağımı bildiğim için korkuyorum
Papatya_00 Canookii ben 32 haftada ayrılmıştım çünkü zorlandım yapamadım işi şuanda 35+4 um açilmam var sancım yok baklm erkn doğum olabilir diyrlar senin de hayrlı bı doğumun olur insllh
Canookii Papatya_00 Amiin canım Allah razı olsun hepimizin doğumu sağlıklı geçer bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🤗🌸
Papatya_00 Aslii- inanın hiç sancım olmadı sadce gece rahim baskısı sanki biri koparcak gibiydi şabh öylesine gittim öyle dedi
Papatya_00 Canookii insllah canim normal kontrol gittim NTS sancı cikdi diye çatı muayenesi yapıldı 1cm açılma varmı 4 gündür sabit ama açılma hala 1 cm
Krtcm Papatya_00 inşallah zamanında doğurursunuz bende tansiyon için ilaç kullanıyorum stresli biraz ama az kaldı inşallah sağlıkla kavusuruz