Meryeminannesi20 Kızlar b12 değerim çok düşük aile hekimim çok düşük olduğunu söyledi belki enjeksiyon olarak tedavi verilebilir dedi aynı durumu yaşayan varmı
Annabelle Meryeminannesi20 Gebelikte b12 iğnesi önerilmiyor pek. Dil altı hap veya spreyler var onları veriyor doktorlar. Ben spreyle çok kısa sürede yükselttim. Mutlaka dahiliyeden randevu alın. Dahiliyeci size uygun bir tedavi verir
Birdadaskizi Meryeminannesi20 evet benmde öyleydi halsizlik vs de vardı doktor iğne yazdı ilk hafta günde bir sonra haftada bir sonrada ayda bir şeklinde. Resmen kendime geldim iğneler cok farkettirdi
Annabelle 27mart ben gebeliğimin ilk haftalarında başlamıştım dahiliyeci iğne hamilelerde pek tercih etmiyoruz demişti. Sizin haftanız ilerlemiş o yüzden vermiş olabilirler
aynenkezoaynen İğne zerre yükseltmeni ocean methly b12 sprey dilaltı uçurdu resmen. Tüm heryerde satılıyor 1000ıu
aynenkezoaynen Safiye1234 tabiki vitamin sonuçta heryerde satılıyor trendyol hepsiburda da var pembe renkli bir fıs dil altına sıkman yeterli @Meryeminannesi20 benimki iki haftada 300 den 800 e çıktı
Annabelle Meryeminannesi20 ayda bir kan veriyorum. 1 ayda alt sınırdan üst sınıra yaklaşmıştı. Aşırı yükseltti. Gün aşırı almaya başladım ben de
Polatalemdar aynenkezoaynen ay bende alayım ya benimkide yerlerde elimi kaldiricak Halim yok iğne vurulmuyor diye vermiyorlar. Geberecem neredeyse
Meryeminannesi20 aynenkezoaynen çok güzel çıkmış bayağı faydalı ozaman bende alayım ya doktoruma da sorayım aynı zamanda inşallah fayda eder benim değerim 87 çıktı çok kötü dedi aile hekimim kadın doğumcunla görüş takviye gerekli dedi
aynenkezoaynen Polatalemdar al kız şimdiye kadar durduğunuz hata bana da kadın doğum doktorum vermişti allah razı olsun herkese de söyledim çok memnunum
aynenkezoaynen Meryeminannesi20 çok düşük çıkmış canım bence biran önce başla yorumlarını da okuyabilirsin hiç vakit kaybetme derim
Annabelle Sword doktorunuza sormadan vitamin almayın. D vitamini fazlası da bebeğe çok zararlı. Size gerekli olup olmadığına da dozuna da doktorunuz karar versin