Begumucer Kızlar Benim burcum akrep ama bebeğim erken gelmezse yengeç erken gelirse babası gibi ikizler olucak evde bir tane ikizler yetiyor birtane daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum ama eşim çok istiyor ikizler olmasını 😂🙄
Muhammedamine Begumucer ben oğlak oğlum da oğlak olucak Rabbimin izni ile . Ya benim kocam ne yapsin 😂
msrrf Begumucer ben de akrep burcuyum 😊 ama bebegim zamaninda gelirse babasi gibi kova burcu olcak. hatta doktorun ongordugu dogum tarihi babasinin dogum tarihiyle ayni 😂 insallah o zamana kadar bekler de babasiyla ayni gun dogar
Morcivert061 Begumucer Bizde erken gelmessek yengec erken gelirsek babasi gibi ikizler valla bende evde bi ikizler daha cekemem🤣
emel16 Begumucer ben aslanım oğlumda ikizler olacak. Doktorun öngördüğü tarih 16 haziran , benimde eşimin doğum günü 12 haziran inşAllah babasıyla aynı gün doğar. İnşAllah babası gibi bir evlat olur çok isterim ☺️
Seyymaa msrrf Aynı durumdayız akrep burcuyum bebeğim kova burcu olucak ve beklenilen zamanda gelirse babasıyla aynı gün :)
worin msrrf amin inşallah çok zeki, sempatik ama dominant inatcılar😬 artık düşünemiyorum neler yaparlar bizlere🤣
msrrf worin deli deliyi gorunce sopasini saklarmis derler ya . babasi da kova nasil olsa ikisi birbirini idare etsin 😂😂😂
Aliiss Begumucer ben kova burcuyum 🌸 oğluşumda ikizler olucak hiç sevemezdim ikizler tanıdıklarımı onun için ikizler olucak sanırım 😂
emel16 Begumucer anlaşmada bir problem yok burçlarımız uydu galiba:) karakter olarak da evlat olarak da beğenirim eşimi inşAllah herşeyiyle babaya benzer:) ara ara durup yüzüne bakarım eşimin tipi de ona benzesin diye ☺️☺️