yagmurrrra Zeynepp_altun ultrason fotoğrafında neden bebek yok ya nasıl çekmiş bu doktor. Bence değiştirin doktorunuzu bu ne
_gulfer Canm şaka mısın sen bunun neresinden cinsiyet tahmini yapmayı düşünüyorsun biraz daha bekle 20 inci haftalarda anca cikar
1palyaco _gulfer cinsiyet tahmini 11 12. Haftalarda yapan doktor var . Cinsiyetleri ilk andan beri bellidir bebeklerin sadece anlaşılması 12. Haftayı bulur . Yani isteği oldukça normal brşey hanımefendinin .
Tanas_ _gulfer hamile bi anneyle bence böyle konuşmak doğru değil ve 12.hafta da cinsiyeti belli olanlar var hatta 20.haftaya kalan gebelik cinsiyeti çok az
_gulfer 1palyaco biliyorum zaten de fotoda görülecek net bişi yok yani onu diyorum amacım da kötü davrnmk değil zaten
_gulfer Tanas_ demek istediğim boş bi foto atmış yani görünen bişi yok sonuçta yoksa amacım kötü davranmak değil bnde bj anneyim cnm
Boncukk123 Tanas_ kesınlıkle öyle 12.haftada özel hastanede öğrenen onlarca gebe var sadece devlet hastanelerinde tahmin ya da 18.haftaları bulabiliyor kesınlesmesi
Esra_4774 Mehemmed foruma giriyorsun ya orda üç tane çizgi üst üste var basın oraya resim yükle diyor oraya girin fotoğraf galerisinden fotonusunu secin bebeğin sonra kopyala diyor kopyala buraya gel yapıştır inşallah anlatabildim canım