2_erkekannesi_ Kızlar ne yaptiysam bir türlü atlatamiyorum 34 haftalik hamileyim çok yoğun öksürük ve grip var zaten senelerdir astim hastayim gripme beraber tetiklediii , neler yapmam lazim en son acile gideceğim 😏
Dygu1122 2_erkekannesi_ canım maalesef 10-15 gün sürüyor aynı durum bende de olmuştu ıhlamur bal sıcak şeyler tüket ağrıların varsa sadece parol kullanabilirsin. Doktora gittim boğazında enfeksiyon yok dedi eğer olsaydı antibiyotik verecekti sadece parol yazdı
denizalismom 2_erkekannesi_ bende yeni yeni atlatıyorum hala geçmiş değil ama hafifledi. Bol su ve c vitamini için . Ballı limonlu su ve ballı süt için . Doktorunuza danışın ilaç öneriyorsa ilaç kullanın ben şurup kullandım faydasını gördüm. Geçmiş olsun 🙏
2_erkekannesi_ Dygu1122 bakalim bugun doktorumla görüşeceğim artik o nederse çok sağol tavsiyelerin icin canim 🌸
2_erkekannesi_ denizalismom çok sağolun , zaten ilacsiz duzelecegini sanmiyorum bronsitimide tetikledi ☹️
2_erkekannesi_ denizalismom Hemde ne kötü bir yandan ilac kullanamamak bir yandan öksürükle mücadele etmek Allah yardimcimiz olsun canim 🌸