Yenianne17 Benim dogumum sezeryan olmalı falan normal doğum şeklinde sancilarim başladı 34 haftalık doğum yapan var mı endişe ediyorum
Yenianne17 Dygu1122 evet çıktı düzenli ve sık sık şekilde o yüzden doğumu önleyici iğne ve serum verdiler 1 gece kaldım sonra sancim çıkmayınca çıkardılar falan 15 gün evde istirat verdiler rahimde yumuşama olduğu için her an hersey olabilir dediler
Yenianne17 Taze nasıl oldu peki kuvezde falan kalma durumu yaşadınız mı? Bu arada Allah analı babalı büyütsün
Taze @“Yenianne17”#p30409691amin inşallah sizde sagsaglim bebeğinizi kavuşursnz inşallah bnm Bebekler ikizdi 15 gün kaldılar kuvezde kiloları azdı 2100 doğdular bana 3 dozda ciğer geliştirici iğne yapıldı
Yenianne17 Taze bana da 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı her ihtimale karşı cuma günü belli olucak hersey yavrularımız sağlıcakla doğsun buyusunler de
Meltemmms Benim doktorum bana 30.hafta ciğer geliştirici yaptırdı(kasılmam vardı diye). Şimdi(35+3üm) bazen takılıyorum doktoruma doğsun artık vs diye. Bu saatten sonra doğsa da bişey olmaz korkma diyor. Ki bunu dediğinde 34.haftadaydım korkma yani kuzum
NazifesEnayAkup Bnm de sancılarım çıkıyor ama bana ciğer geliştirici ilaç falan ypmadilar vermedilerde 27den buyana ama her gittiğimde yatrmak istiyorlr anlamadım gitti