Dry1 ben ikinci doğumumu başarı hastanesi Jalal Raoufi bey ile gerçekleştirdim çok memnun kaldım hamilelik sürecindende doğum sürecindende riskli hamileliğim vardı önce Allah’ın izniyle sonra Jalal beyin sıkı takibi ve tedavisi ile 36 haftaları görmüştük çok şükür ultrasonda bebeği çok dikkatli detaylı inceliyor sonra üzün uzun bilgilendiriyor tel numarasıni veriyor ve dönüş yapıyor hatta dediğim gibi riskli hamileliğim vardı bir gün mesaj atmıştım bir sorun oldu o gün çok ameliyatı varmış gün içerisinde görememiş akşam 9 da beni aradı durumu anlattı benim riskli gebeliğim olduğu için böyle durumlarda mesaj değil direk aramamı söyledi hiç unutmam bir kere nstmi begenmemisti yemek ye tatlı ye yine bakalım dedi cıkıs saatini geçmesine rağmen nst mi görmeden cikmadı yani hastasina çok değer veren bir doktor yapı olarakta çok kibar beyefendi yani rahat rahat aklındaki tüm soruları soruyorsun kasıntı bir doktor değil benim doğumum sezaryendı ameliyat ekibi olsun kat hemşireleri olsun herkes çok ilgiliydi bebeğim 10 gün kuvozde kalmıştı ordanda çok memnun kaldım çok güzel bakmışlardı yavruma kesinlikle bir daha hamile kalsam başka hastane düşünmem ben Basaksehirden geliyirdum sırf doktorum icin😊