Hilalcikkk Arkadaşlar saat 4-5 gibi hep acıkıyorum ne kadar uyumaya çalışsam da mesela şuan kan şekerim düşmüş gibi halsiz uyanıyorum birşeyler yemem lazım siz gece ne yiyorsunuz ????
Blackkcat Hilalcikkk ben de azöncelerde yedim yememem lazım şekerimi kontrol altında tutuyordum,benimki çok cısss ne yediğimi boşver de sen şekerine baktırdın mı canımm
Hilalcikkk Mercimeek neeee ciddi mi 🫠 kız az önce meyve geldi aklıma yemeyeyim kılo alırım diye fındık attım agzıma 😂😂
Aybarssmom_ Ben eti lifalifin yulaf barları var ya onlardan aldım sırf gece atıştırmalığı olarak 🤣 onu yiyip uyuyorum uyandığımda bağırsaklarım da çalışmış oluyor hem de yulaf bebeği besliyor tavsiye ederim
Hilalcikkk Blackkcat açlık tokluk baktı doktor yüklemeyi gerek görmedi normal çıktı sonuç bugün bir daha açlık tokluk baktırmaya gidiyorum
elifsen Valla ne zaman acıksam yedim, bir daha me zaman bu kadar yemek yiyeceğim ki doğumdan sonra. Kilo almaya da hiiiççç takmadım. Kızımda 30, ikizlerimde 25 kilo aldım. Diyetisyenle 1,5 ayda eski halime dönmüştüm kızımda. Valla ye bacım kimseyi takma