Melek-efe esra34_ rahim kendini doğuma hazırlıyor ondan olabilir yine de çok rahatsız olursan doktorunla bi görüş canım
aminehumamoms esra34_ benimde dün sabah uykumdan uyandırıcak kadar kasıklarımda ağrı çıktı 35+2 yim nstde sancılarım çıktı
Alyamee esra34_ benimde karnıma aşırı baskı yapıyor baskıdan dolayı belim çok ağrıyor. aynı şeyi mi tarif ediyoruz acaba
esra34_ Alyamee baskı hisi ağrı gelince oluyor daha cok , belimden yanlarıma karnımı saran bi ağrı heleki vajına yortılıyor agrıdan sanki
FNGNN Ben de herkese bunu sordum ya kaç gündür yoğun regl sancısı gibi belde ince bir yanma karında hafif sancı.. ama net cevap yok yani, bu şekilde mi başlıyor doğum sancısı ben de 35 haftadayim bu arada.
Melek-efe FNGNN doğum sancısı değildir canım emin ol doğum sancısı olsa yerinde duramasın çok farklı regl ağrısıyla alakası yok bence
Hnd3535 FNGNN doğum sancısı kasıklara vurmuyor. Kasıklara vuran bebeğiniz baş aşağı ise ağırlık hissinin ağrısı. Doğum sancısı sıklığı en faz10 dk da bir belden giren ve göbek deliği etrafında olan bir ağrı. Bebek toparlanır 10-20 sn açılmaz kasılmayla birlikte sancıya dönüşür. Bu tarifle günde en az 5-6 kez yaşıyorsanız doğum sancısı olmuştur. Doktora gidip nst çektirirseniz sancınız varmı yok mu çıkar