Merhaba kızlar
39 haftalık hamileyim. Bu bebeği ben istedim ama hamile kaldığmı öğrendiğimden beri içimde sıkıntılar beni bırakmıyor ilk aylar çok ağladım sonra tam alıştım derken detaylı ultrasonda çıkan bazı sıkıntılar vardı. Ne fetal DNA yaptırdım ne de amniyosentez.. aslında bunları yaptırsam rahatlar mıydım bilmiyorum sanırım cevabı hayır olduğu için yaptırmayı düşünmedim. Doktorumu son ayda değiştirdim baştan beri saçma sapan bir doktora gitmiştim kendime çok kızıyorum.
Günlük hayatımda da hep stresli bi insanım aslında. fakat bu hamilelik beni psikolojik olarak çok yıprattı. Son 2 haftadır geceleri uyuyamıyorum o kadar az uyuyorum ki.. normal doğum düşünüyorum ama ondan da korkuyorum nasıl bişey beni bekliyor bilmiyorum bebeğimin sağlıklı olmasını istiyorum doğum anından çok korkuyorum sanki hep hamile olarak kalsam mutlu olucam hiç doğum yapma heyecanım yok kendimi yiyorum içten içe kimseye söyleyemiyorum. Ailem manisa da ben istanbulda yaşıyorum bu da beni çok etkiliyor kendimi yapayalnız hissediyorum. Eşim aslında çok iyi bir insan üzerime de çok düşüyor ama ben mi sorunluyum bilmiyorum napıcam böyle karmakarışık hisler içindeyim.