01180322 Anneadayiii__ ağrılı sancılı 😅ama çok güzel. Bel ağrısı mide yanması yaşıyorum genelde , şimdiden acaba hamileligimi ozlermiyim diye üzülüyorum snucta tekmelenmeye alıştım🥹her an bnmle🥹
Ahsksdk Anneadayiii__ ah ah bilmez miyim o acıdan dolayı kaç kez ağladım sonrasında da vicdan azabı çekiyorum resmen sürekli kötü olduğum için hiç güzel bi hamilelik geçiremiyorum diye
Durubatuannesi Anneadayiii__ hamilelik reflüsü çıktı bende de 3 haftadır ölüyorum. Daha da 12+3 yolun başındayım. Yaşla alakalıymış sanırım 36 yaşındayım
Mervebbcggf Anneadayiii__ yaş 27 ilk gebeligim ve çokçok koekuyorum peesembe gunu dogumum var kavusuyoruz oglumla ama yapabilirmiyim bilmiyorum😔 2 sene önce evlendim
01180322 Anneadayiii__ oyss masala🥹ikinci trimesterin rahatlığını doyasıya çıkarın . 3.bomba gibi gliyo😅
Ummi_22 Cerenbelis1 kız bizim yaşlarımız da hemen hemen aynı haftamız da :)) 22 odum bende . Cinsiyeti ne bebeğinin
Mervebbcggf Anneadayiii__ allah hepimizin yardimcisi olsun rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin 🩷