Deletedmom_116 denizdalgali amaa sizde ha buyudubuzz 😂😂😂2003 lu olup 2004 kardeşimi hiç hamile hayal edemeyen ben 😂😂😂
RezMom Sahsenem34- 😂 aynıyız gıııız 25 yaşındayım yeni evlendim ve gebeyim doğum da aslında gün olarak 26ya gire de bilirim girmeye de bilirim 😂 😂 😂 😂 tuhaf bişey olmuş benimkisi
Melos066 Deletedmom_116 yaa ben onu yerim olur kız tabi 19 20 ne farkeder 🥰 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Deletedmom_116 Melos066 19 da hamileydim zaten ahhaah 😂😂Şimdide kaçak bir şey olmuş olabilir galiba heraldee 😱
1prensesannesi__ Deletedmom_116 nasip yaa 7 sene hic hamile kalmadim o sekilde 😅 ama simdi o kadar ugrasiyorum ki kalmak icin keske o zaman kazayla kalsaymisim diyorum 🤣🤣
Deletedmom_116 1prensesannesi__ ya ufack bebikle ne bileyim nasip genede ya😁😂😂 İnşallah kalbinizde ki olur ♥️
RezMom Sahsenem34- 12 mart doğum günüm 4 haziran düğünümdü son adet tarihim düğünden 2 gün önce yani 2 hazirandı 😂 tahmini doğum da 9 marta denk geliyor 😂😂
Sahsenem34- RezMom Sizden 3 gün ilerideyim 26+2 benimde 😊😊 uygulamaya göre 5 mart ama benim bebis biraz önden gidiyor erken den gelme ihtimali var şubatın sonlarında da gelebilir
ozgekader denizdalgali ben 2003 ama bi fark yok ha 4ha3 bugün şöyle durup şey dedim 2024 dört doğumlu bir insan nasıl yani böyle bi tuhaf oldum 😄
denizdalgali Melos066 Maşallahh sizee 😍😍 bi an önce büyümesini istiyorum bende tekmelerini falan hiss etmek , siz kaçıncı haftada hiss etdiniz bide bebeğinizin cinsiyeti ne acaba sağlıklaa gelsin inşAllahhh 😍😍
Melos066 denizdalgali cinsiyetimiz kız 18. Haftada hissetmiştim 🥹🥰 şimdi hiç durmuyo maşallah sipam 😂