TugcEsila Anneadayiii__ 22yaşmda kızm tattırdı ilk bana annelik duygusunu şükürler olsn Rabbime simdi 26 yaşmdaym 27+2 haftadan oğlum ile selametle insallah ikinci kez anne olcm 💞🤗
Heyzilandmercimek Anneadayiii__ 27min son aylarında hamile kaldım şuan 28im bebişin doğması an meselesi bekliyoruz sabah akşam 😌
sevalciftci ilkgozagrim__ 17 de evlendim 🥰 şuan ,18 yaşındayım 2 buçuk aylık hamileyim Aralık’ta 19 olucam 🙏🥰
fatos2404 Anneadayiii__ 27 yaşındayım ilk 22 yaşında hamile kaldım oğlum 5 yaşında şuanda 10 haftalık hamileyim 😇🫶🏻
Lnxirem Şuan 36 yaşındayım 37 de doğuracağım ilkini 34 de doğurmuştum baya geç kalmışım yaşları görünce 😅
gncglozclk Anneadayiii__ 24 de kaldım 25 im 💕 32+4 haftalık 💕🥰 anneler gününde öğrendim çok güzel hediyem oldu 🙈
Hilaldabaan Anneadayiii__ 23 yaşındayım 23 yaşında hamile kaldım 15 haftalık hamileyim kütahyadayım 🤰🏼
Ebru3439 27de hamile kaldım 🫠doğum gününe kadar kızım sabrederse şurada kaldı doğum günüme bir ay ve benim 33.haftam 😂 28 başında anne olacağğğımmm
melisinmutfakblogu Anneadayiii__ Eylül de 27 oldum mayısta 2. Bebegim olacak Rabbım nasip ederse 26 yaşında da ilk bebeğimi dünyaya getirdim
Kader_25 Anneadayiii__ kızimda 21 yaşında hamile kaldım 22 yaşımda kucagina aldım bu bebeğimde 23 yaşında hamile kaldım Allah nasip ederse 24 yaşında dogucak