gulcanak02_ ilknurklnc1 bende sümeyye hanımın hastasıyım muayne ücreti 550 nst 145 normal 7 bin zorunlu sezeryan 9 bin keyfi 16 bin sigorta karşılamıyomuş bende 35+3 günlüğüm hala konuşmadım doğum şekli ve günüm belli olsa aslında konuşulur yönlendirilir ama belli olmadığı için birşey konuşamıyorum
Sumeyyeyldz Ben gidiyorum muayene 550₺ normal 7 bin civarı sanırım , sezaryan 9 bin ocakta %30 luk bi zam gelecekmiş ama
ilknurklnc1 Sumeyyeyldz bende gidiyorumda kendisine ama sormadım hiç. acaba şuandan doğum paketi satın alabiliyor musun onunla alakalı bilginiz varmı ?
Sumeyyeyldz ilknurklnc1 bi bilgim yok hiç sormadım da ama duyduğum kadarıyla paket satın alma yokmuş hastanede genel olarak ama kesin değilim bilmiyorum sormak lazım 🥰
spapatya gulcanak02_ merhaba bende gitmeyi düşünüyorum da memnun musunuz birde renkli gösteriyor mu bebeği ve renkli ultrason veriyor mu
spapatya gulcanak02_ birşey daha sormak istiyorum zorunlu keyfi derken nasıl oluyor benim çatım dar demirti doktor ilki sezeryanla oldu mecbur buda öyle olacak yani keyfi mi oluyor acaba bu yoksa zorunlu mu ilkte çayın dar demesine rağmen normal başladı doğum fakat doğum olmadı sezeryanla olmak zorunda kaldım bebeğin kafası inmiyodu çünkü açılma olmasına rağmen çatın dar olunca doğumda olmadı
Deliliktercihim spapatya hemen hemen her muayenede renkli de bakıyor siyah da bebeğin pozisyonuna göre. Ama cihazları renkliye uyumlu onu söyleyebilirim.
gulcanak02_ spapatya ben 30 haftama kadar başka bir hastanede takipliydim doğum ücretleri ve muayene ücretlerinin artması yüzünden değiştirdim bende araştırmalar sonucu sümeyye hanıma gittim çekinerek gittim hatta çünkü hamileliğimin sonuna yaklaşığ doktor değiştirmek çoğu doktor ne kadar özelde olsa kabul etmiyo yada yansıtıyo ama ben çok memnun kaldım çok güler yüzlüydü doğum hakkında bilgi veremem bilmiyorum inşallah o konudada memnun kalırım renkli ultrason olarak neyi kastediyorsunuz ben muayne oluyorum siyah gösteriyo sonra renkli haldedr yüzünü falan gösterrse bakıyo harici renkli vermedi zaten 2 dir gidiyorum bu cuma tekrar gideceğim
ilknurklnc1 Bende daha 1 kere gittim iyi bir doktora benziyor yani şuan için devam etmek istiyorum, doğum paketleriyle alakalıda hiç bilgi almadım ama bir sonraki gittiğimde bilgi alıcam bakalım
spapatya gulcanak02_ anladım teşekkür ederim doğum ile ilgili bilgi aldınız mı peki ücreti nedir birde muayene esnasında eşinizi ve bebeğinizi içeri alıyor mu geçen gün avicenna ya gittim ve Ayfer hanım içeri çocuk alamıyorum dedi 2 yaşında bebeğimi nereye kime bırakıp muayene olayım babasıda tabikide o kadar para veriyoruz görmek istiyor haliyle kızımıza bakacak olmadığı için ikisi dışarda beklemek zorunda kaldılar çok üzüldüm birdaha gitmeyi düşünmüyorum Sümeyye hanım nasıl bu konuda
gulcanak02_ ilknurklnc1 hayır almadım daha doğum şekli belli olmadığı için çünkü şuan konuşsamda bir fayda etmez günü belli olmadığı için
ilknurklnc1 gulcanak02_ anladım hayırlısı olsun bakalım, bende devam etmeyi düşünüyorum sümeyye hanıma umarım memnun kalmaya devam ederimm
ilknurklnc1 gulcanak02_ inşallah canımm, biz daha çok yeniyiz 10 haftalık. Aslında şimdiden iyi bir doktorla başlayıp doğuma kadar devam etmek istiyorum baya araştırdım sümeyye hanım ıcınde iyi şeyler duydum
gulcanak02_ ilknurklnc1 evett bende hamileyken sizin gibi düşünüyordum aslında öylede devam etti ama sürekli hastahane zam yapıyordu muayne ücretlerine ve doğum ücretleride aşırıı pahalı gelince mecbur doktor ve hastahane değiştirmek zorunda kaldım ama şuanlık pişmanda değilim sümeyye hanımdan memnun kaldım inşallah siz bir sorun yaşamazsınız☺️
gulcanak02_ spapatya spapatya ben sümeyye hanıma son haftalarımda gitmiştim 2. Muaynemde ben söylemeden eşiniz burdamı evet dedim eşimi hemen çağırdı içeri biz eşleride alıyoruz dedi ama istersen almayabiliriz dedi bende yok gelsin dedim çok mutlu oldum doğuma eş girmesi konusunda bir bilgim yok sormadımda hiç
gulcanak02_ spapatya sizinki zorunlu oluyo çünkü ilki sezeryan buda mecbur sezeryan olucak benim ilk gebeliğim keyfi mesela normal doğum yapabilirim hiç bir sorunum yok ama ben istek üzerne sezeryan istiyorum kendi tercihimle bu keyfi oluyo mecburi sezeryanda çatım darsa bebeğin kilosu fazlaysa bebek tersse yada kalp atışı da sorun olursa kötü aksi bir durum olursa mecburen normal yapamaz mecburi sezeryan olmak zorunda
gulcanak02_ spapatya mesela ben şuan 36+5 günlüğüm 20 haftalarımdan beridir bebeğim ters geçen hafta gittğimde bir sonraki hafta tekrar gel eğer hala tersse mecbur sezeryan olucaksın demişti yani tarih vericek ama dönmüşse bebek çatıma bakar aksi bir durum yoksa normal doğum der ama ben normal doğum istemiyorum sezeryan istiyorum her türlü
Sumeyyeyldz spapatya ay aynı şeyleri bende yaşadım çatı darlığım yoktu 9 cm açıklıkla bebegın kafası kanala tam girmedigi için 19 saatlik sancının sonunda mecburi sezaryana alındım kiii o kadar istemiştim normal doğumu ama kısmet değilmiş 🥲 şimdi sümeyye hanıma gidiyorum mecbur sezaryan olcak bu da hayırlısı olsun hakkımızda :) aslında SSVD çok istedim içimde ukte kaldı normal doğum 🤣 ama medipoldeki doktorlar yapmıyolar sanırım sormadım ama zaten sonrasında hevesimde gitti yine saatlerce sancı çekip sezaryana gitme ihtimalini kaldıramazdım psikoloji olarak 🥹