cennetomrum Kizlar 37+2 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı hiçbir sorun yoktu ama yarım saatten fazladır bebek aşağıya baskı yapiyo heran kafası çıkacakmış gibi oluyo hastaneye gitmeli miyim doğum belirtisi mi 🙏
hopefortomorrows cennetomrum ilk doğumun mu bilmiyorum ama bebek kafasını zaten oraya dayıyor bir yerden sonra. Kafası çıkacak gibi oluyor. Yani kasılmaların varsa kaç dakikada bir geliyor takibini yap. Suyun geldi mi nişanın geldi mi bu da önemli. Sadece vajinada baskı için doktora gitmen gereksiz gibi ama çok ağrın varsa için rahat etsin diye gidebilirsin yine
Busraakay_26 cennetomrum doğum başlaması için kasılmalar hissetmen lazım baskı bebek büyüdüğü için hissediyorsun
cennetomrum hopefortomorrows 3. doğumum olacak ama size de danışmak istedim akıl akıldan üstündür 🙏 akıntı şeklinde nişan geldi ama nişan mi bilmiyorum çünkü hiçbir hamileliğimde ne nişanım ne suyum geldi sancıyla doğurdum ben 🙏
hopefortomorrows Melike_4949 karnın nst bağlanan yeri var ya oradan ortadan ve yandan aşağı doğru bastırılıyor gibi hissediyorum ben. Ama kimileri bıçak saplanıyor gibi yada adet krampları gibi yaşamış. Doktorumun dediği şey gerçek doğum sancıları dinlenince geçmez. Pozisyon değiştirince geçmez. 10 dakikada bir gelmeye başlayınca artık işi ciddiye almak lazım.
Melike_4949 hopefortomorrows evet canım ebede öyle söyledi gittim nst ve çatı muayenesi yaptılar ne sancı var ne açıklık benimde baskı yapıyor