Neclaengin13 KuzeyinAnnesi10 ben hep deyişor ben söyledim cnm doktor yazmadin folik asit tek kullandım dedim gene yazmadi
KuzeyinAnnesi10 Neclaengin13 folik asid e devam diye yazmamış olabilir hala hala belki değerlerin iyidir gerek duymamış olabilir
Elifdddd Neclaengin13 canım doktor önersekte doktoru bulamıyorsun ki çok zor yani sürekli stajer cıkıyor
Neclaengin13 Elifdddd olsun cnm şansimi deneyeyim iyi asıstanda olsa olur ya hep üğraşriyorlar iki test yaptim uzak yerde testi çam sakura da ki doktora gösterdim kadin diyor ben bilmiyorum sen nasil doktorsun sonucu nasil bilmiyorsun ki dimi bilmiyorum diyip uzaktaki doktora tekrar yokladi beni tekrar randevu al git dedi sizce böyle birşey ola bilir mi
Elifdddd Neclaengin13 Allah iyilerle karşılaştırsın önemli olan o ben hep gidiyorum başından beri ama hep farklı 27+3 oldum yani aynı doktora bı defa girmişimdir canım hayırlı sağlıkla kucaklarımıza alırız inş
Demetrana Neclaengin13 Şikayet et öyle şey mi olur ya ben ilk defa geçen ay devlete gittim dr ultrasondan baktı cinsiyeti söyledi detaylı ultrason yaptıracaksın dimi ben yaptırmayanları takip etmiyorum dedi bende evet hocam randevumu aldım dedim tamam dedi son tahlillerini yaptıralı bir ayı geçmiş kan ve idrar tahlilleri ver haftaya sonuç barkodu al gel dedi çok güzel ilgilendi mimar Sinan devlet hastanesi
Neclaengin13 Demetrana ne güzel cnm benim ki tahlillerimi vereli 2 ay oldu 3 ayima girdim ilk ay tahlil verdim sonrasi yok yapıyor tahlil belki degerlerim düştü dimi belki cocuga ek vitamin gerekli dimi yok cnm hiç ilgi yok hastane güzel doktorlar ilgisiz ya ondan da korkuyorum kendimi nasil böyle ilgisiz insanlarin eline birakicam bundan dolayi endişeliyim gücüm olsa özele gidicem ama gücüm yok her ay özele gittim tahlil yapmaya
Miniksercem69 Neclaengin13 35 haftalık gebeyim ve yarın kontrolüm var genellikle gebe 3 polikliniğine gidiyorum randevu aldığım doktorlar genelde farklı oluyor ben farklı doktor üzerinden değil de randevu alırken gebe 3 ü seçiyorum zaten haftada bir doktor değişiyor bugun gebeye bakan bi hafta sonra lohusa pol. Yada jınekoloji vs bakıyor zaten istediğimiz doktora alsak da asistanları oluyor hep değişen bişey olmuyor yani :) umuyorum hep iyi insanlara denk geliriz sağlıcakla doğumlarımızı yapmak nasip olur
Demetrana Miniksercem69 Aynen öyle tanıyorsunuz sanırım tıpkı özelde gibi ilgileniyor çok iyi bir dr olduğunu düşünüyorum instagramdan da takip ediyorum çok merhametli bir insan 🤲🥰
Demetrana Neclaengin13 Bence gidebilirsen mimar Sinan’a gitmeni tavsiye ederim canım ama çarşamba gününe randevu alma çünkü o gün sabahtan perihan hocanın işlemleri oluyor beklersin
Miniksercem69 Neclaengin13 özele gidiyordum 30. Haftada itibariyle çam ve Sakuraya geçiş yaptım mecburiyetten sezaryanımı burada olacağım hayırlısıyla tabiki özeldeki gibi bak eli ayağı burası vs diye detaylı anlatıp göstermiyor ama genel anlamda kilosuna organlarına vs bakıyor şansınıza aslında 30 Haftalıkken gittiğimde ultrason kağıdı verilmedi ama detaylı baktı ilgilendi doktor 32de gittim ultrason kağıdı verdi ama ben sormadan bsey demedi sadece bilgisayar basındaki kıza bişeyler söyledi not aldı oda bakalım yarın neyle karsılacağım :)
Neclaengin13 Miniksercem69 sorsan da pek bilgi vermiyor cnm işimizi zorlaştıriyorlar bilemedim gitti ya of ne yapicam bilmiyorum aynı doktorada randevu olmuyor hep farklı doktorlar
Miniksercem69 Neclaengin13 hep aynı doktora alsan da sans nasip işi çünkü doktor olmuyor asistanlar bakıyor canım benim olumlu pozitif düşün umuyorum iyi insanlara denk geliriz ❤️
Suna-23 32+1 başından beri çam sakuraya gidiyorum özellikle seçtiğim dr. Olmadı hiç , zaten çoğunda asistan oluyor memnun kalmadığımda oldu ama %70 memnunum diyebilirim. Doğumuda orda düşünüyorum. İnşllah merhametli kibar bi dr. Denk geliriz🥲
Suna-23 Neclaengin13 farklı dr. Gitmek bna daha mantıklı geliyordu birinin göremediğini diğeri görür vs diye zaten hep aynısına gitsende okadar hasta varki seni hatrlamıyor. Zaten aynı dr. Alsanda çoğu zaman asistanlar oluyor
Miniksercem69 Demetrana methini çok duydum ama bi türlü randevu bulamadım bu yüzden cam Sakura takipli oldum hayırlısı bakalım :)