Minnakkurabiyeveannesi27 Emine010922 kuzum atabiliyorsan at bakayım sol üst köşede 3 çizgi var ordan resim yükle diyorsun daha sonra kopyala çıkıyor onu buraya yapistiriyorsun
OguzMoms Emine010922 Ben eşime keçiboynuzu kaynatıp icirmistim gerisini de yemişti çok fayda gördü sperm sayısı ilk testte 7 milyondu sonra 21 milyona falan yükseldi
Smy38 Emine010922 doktorun yazdığı özel bı vitmain takviye ilacı var sperm için falan 500-600 TL idi şimdi nedir bilmiyroum .alabilirsiniz onu alın zaten yazacaktır gereklk görürse.yoksa ben herkese tavsiye ediyorum Çakşır otu suyunu veya Saraçoğlu sitesinde bı çok tarif var onlara bakin derim.
Minnakkurabiyeveannesi27 Emine010922 genel olarak değerler güzel sayı olsun hareketlilik olsun bir sıkıntı görünmüyor sadece morfoloji değeri gösterilmemiş
emir_01 Emine010922 rica ederim dr a gosterdinizmi acaba bizdede ayni morfoloji sorunu varda size ne dedi acaba
Emine010922 emir_01 evet Dr gitti düşük değer en az 4 olmalı dedi ilaç verilecek randevu aldı ama daha önce budegerle iki defa normal yolla gebelik oldu
Emine010922 Ben yinede burda da sormak istedim yapabileceğimiz keci boynuzu pekmezi önerdiler onu kullaniyor
sseymaaa34 Emine010922 benim eşimde de düşüklük var ne gibi ilaç verilecek size? Doktorumuz bize hiç ilaç tedavisi vermedi. Genetik testte yönlendirdi eşimi. Biz kendi başımızın çaresine bakıyoruz o süreçte. Keçiboynuzu kürü, çakşır suyu , çakşır çayı macun