Gzdstn27 3 sene oldu sezeryan olalı tekrar sezeryan olacağım 2 ay sonra korkuyorum ilk sezeryanın da tansiyonum 9/3 düştü gene aynı şeyleri yaşar mıyım diye
elif-asil Gzdstn27 Bnmde aynı şekilde arkada kızımı bırkamak korkutuyo ama allahın izniyle hiç bişey olmıycak oğlumu da alıp kızıma kocaman sarılıcam son 32
asell13 Gzdstn27 sakinleştirici veriliyor canım hiç korkma bebeğine kavuşacağını düşün odaklan sadece 🥰
elif-asil @Raziyenurx aslnda bizim 32 bile yok sezeryan olcagı için günümüz belli… Bol bol dua Rabbim kolaylastrsn cümlemizin kini🙏
Raziyenurx elif-asil bizde aynıyız canım sezaryan olacagı in ayenn belli inşallah hepimizin kolay güzel gecer dogumları
Yeliz34 Gzdstn27 bende korkuyorum ilk doğumumda böyle olmamıştım benimde 2inci ilk çocuğumu geride bırakıp doğuma nasıl gircem kafamda salak salak düşünceler oluyor 😔😔
Melekecre Kızım 4, yaşında yarın gün almaya gidiyorum,36+5imm…38de alırız demişti…ölüm korkusu beni sarmış durumda, kızımı düşünüyorum, devlette sezaryan olucam.Rabbim inşAllah sağsalim girip çıkmayı nasip etsin 🤲 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
koalamiyim Gzdstn27 benim de ilk doğumda değil de 2. doğumda tansiyon düşmesi başıma geldi. Büyük tansiyonum 6’ya düştü küçüğü bilmiyorum ama bayağı fenalaştım gerçekten travma yaşatıyor. Ama her doğum bir olmuyor ilkinde sadece hafif bi mide bulantısı yaşamıştım. Doğumlarımın arası 16 ay 🫠
Cceylann01 Gzdstn27 ay ayniyiz vende 3 sene once sezeryan oldum 3 ay sonra doğumum olacak hayırlısıyla bende diger gebeligimde oldugu gibi bundada tansiyon düşüklüğü var tok halimle bile 9a 5 cikiyor borde insulin direncimde düşük dogum sonrasi ayağa kalkmamla oturmam bir oldu basim döndü serum taktilar hemen
Rumeysa-Tok Bende korkuyorum benimde 3 sene oldu sezeryan olalı şimdi 24 hafta 4 günlük hamileyim deli gibi bide sezeryan videoları izledim dahada korktum ama bol bol dua edelim Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza nasip etsin inşallah 😊