Melisa_mrt5 Hazalamasi benle aynı şeyleri yaşamışsınz inşallah bende sizin gibi kalbi ve bebeği görebilirim 😞♥️
Hazalamasi Melisa_mrt5 bol bol dua et inşallah görürsün moralini yüksek tutmaya çalış bende senin için dua edeceğim. :)
Melisa_mrt5 Hazalamasi ay inşallah canım ♥️ mutlaka yazarım buraya hayırlı haber alınca teşekkür ederim ♥️
Duygu-92 Melisa_mrt5 canım gittinmi doktora ben bugün nkü araştırmaya gittim cihazlarıda yenilemişler çok ilgiliydiler 5+5 baktı keseye kalp atışına baktı ama daha çok küçük 8 haftada duyulur dediler
Melisa_mrt5 Duygu-92 Gittim canım da instagram hesabın varsa ultrasonu mu atayım sana bi bak kese küçük mü
Melisa_mrt5 _almirasmom Haftamı hesaplayamadı doktorlar ama 7 ve 8 arasında olması gerekiyor şuan sadece kese ve yolk sac var
2prensesannesiiii Melisa_mrt5 kaç haftalık duydunuz mu kalp atışlarını bende cuma gitmiştim 6 haftalıktı net duyulmadı ama yanıp sönüyordu kalbi ekranda kese boyutun nasıl
Melisa_mrt5 2prensesannesiiii Haftasını belirleyemediler 7 8 hafta arası ama kalbini duymadık ama kese içinde bebeğin bir kan pıhtısı kadar olduğunu henüz kalp atışı dinlemeyecek kadar küçük olduğunu söyledi. Kesem normalden küçük boyutu
2prensesannesiiii Melisa_mrt5 kese boyutunun küçük olmasının nedenleri nedir dr bişey dedimi bi dr bana da öyle dedi
Melisa_mrt5 2prensesannesiiii sağlıksz gebelik olduğu için dedi doktor ama başka doktorlara da görünmek istiyorum siz kaç haftalıksınız size neden kese küçük dedi