• Gebelik
  • Kavuşmaya Son 10 🥰❤️

Ebru52- canım kontrolden çıktım bebeğimin asla gelmeye niyeti yokmuş😂 bekliyoruz doktor 41 e kadar beklicem dedi suyu fln iyiydi bekleriz dedi 😂

pembebiranneadayi bende gece 3 den berı çok fena sancım vardı göbek delıgımden karnıma yayılan ama hıc geçmedi duş aldım sabah 6 da hafıfledı hastaneye gtcektm sabah 9da geçti gaz sancısımıydı anlamadım ne azaldı ne arttı ama hıc uyuyamadım belime falan da vurmadı geberıyordum

Ebru52- devam ederse sıklıklarını takip et git mutlaka, benimde düzensiz oluyo afedersin büyük tuvaletim varmış gibi sonra geçiyo ama başka bişi yok 🥺

Benm. Suyum geldi hastaneye geldik sımdı 1 saat oldu yatış verdi açıklık yok nst ye bağlandı sımdı bakalım sancı var dıcek mi

Ebru52- yaaaa sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun çok merak ediyorum nasılsın her şey yolunda mı 🥺🥺🥺🥺

Ebru52- aynı şekilde ben de sezeryanla 3 gün önce doğurdum çok zorlandım inşallah diğer hamilelerin çok iyi hikayeleri olur

Ebru52- çok geçmiş olsun diyelim şimdi iyisiniz inşallah bende Trabzon dayım nişanım geldi suyumu bekliyorum ve numunede yapacağım. Neden kötü geçti verebileceğin bi tavsiye var mı acaba.