Gsanalika58 pembebiranneadayi 38 haftalıgım çarşmaba dogumum var :) normal dogum olcak dua edin :) kanala girmiş bebek çokdan kafası
pembebiranneadayi Gsanalika58 allahım tek avazda kurtarsın insallah bende pazartesi sabah normal doğum yaptım kucağıma alınca tüm acım sancım ağrım her şeyim geçti❤️🥰
pembebiranneadayi Ebru52- canım merhaba bebek 10 günlük oldu ❤️ çok şükür sarılık olmadık iyi gibi yarın kontrolü var emiyor uykusuz geceler🤣 sen nasıl oldun iyi misin
Ebru52- pembebiranneadayi bizde iyiyiz uyuyor genelde yemek için uyanıyor emzirme sorunu var sadece memede bır dk da uyuyor bende sağıp biberonla verıyorum annem yanımda gecelerı genelde o bakıyor süt sağdığım için annemde gıdecek bakalım geceleri nasıl geçer beslenmesi zor uyuyor 60cc veriyorum arada zorla yedırıyprum uykudan kaldıramıyor başını
pembebiranneadayi Ebru52- benimki de gündüz 2 saat gece 3 saatte bir emziriyorum bugün dışarı çıktım ilk defa sağmıştım annem vermiş 60cc içmiş memede uyumaya bayılıyor bizimkide ama tek sıkıntı gece uykusuzlukları biberona alıştırırsam meme reddindende korkuyorum