Gaye1402_ Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gece rüya görüyorum bazen ağlayarak uyanıyorum genel de erkek çocuk görüyorum emzirirken felan böyle rüyalar gören var mı çok görmezdim hamile kaldıktan sonra her gece farklı rüyalar görmeye başladım
ikitosbikannesi_ Gaye1402_ bende sürekli rüya görüyorum öyle ağlama vs yok ama vesile oluyor. Sanki bana gördüğüm kişiyi arıyorum böyle böyle bi sıkıntın mı var diyorum evet gerçekten gördüğüm şeyleri anlatıyor malum olan rüyalar görüyorum. Bu arada ilk oğluma hamileyken bende hep erkek görürdüm cinsiyeti bilmediğim halde . Belki sizinde oğlunuz olacak olabilir. Hamilelere malum oluyor içine doğuyor bazı durumlar.
Aybarssmom_ Emzirirken 2 kere 1 kere de bebeğimi gördüm. Onun dışında hep saçma sapan, tuhaf, anlamsız rüyalar görüyorum ve her gece hamileliğimde böyle oldu benim de normalde pek Rüya gören biri değilim
Gaye1402_ ikitosbikannesi_ ben sarışın renkli gözlüyüm rüyamda sarışın renkli gözlü erkek bebek gördüm bi kaç gün sonra da onu emzirdiğimi gördüm 8. Haftadayım bana da erkek gibi geliyor artık 🤣