_dilekl Ankara da özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum sizler hangi hastaneler de doğum yaptınız memnun kaldınız mı ? (2. Gebeliğim sezeryan olacağım )
Aydanur06 _dilekl ilk dogumumu kecioren medicalparkta yaptim suan 2.hamilegim 5 haftam var doguma yine orda yapacagim
_Hulya7106 _dilekl HilalimM63 benimde ilk doğumum olacak 21 haftalığım şuan doktorum Mehmet Fırat mutlu ama doğumum güven hastanesinde olacak orası ile anlaşmalı umarım bende memnun kalırım hem hastane hem hemşire çalışanlar vs
HilalimM63 Ben ılk dogumu guven hastahanesınde yaptım cok memnun kaldım..cok ılgılılerdı 💕 suan yıne 2. Hamıleyım ıns yıne orda yapcam 😇🥰🌸
HilalimM63 aselelif06 canm tam olarak bılmıyrm.. esımın calıstıgı kurumla anlasmalı oldugu ıcın odeme yapmadık..💕🌸
HilalimM63 _Hulya7106 Ben ayrancıdakı guven hastanesıne gıdyrm.. sedef ramogluna 😇ılk dogumumda cok guzel gectı bakalm ıns buda boyle olur.. yarım saat arayla hemsıre dr vs gelıyr sıkaytn varmı ? Dıyetısyn gelyr yemedıgın seyler varmı not alıyrlar dogum sonrası onları getrmemek ıcın . . Lohusa serbetlerı kekler tatlılar vs dogum sonrası getrtıyrlr odana..💕🌸😇
Aydanur06 Rumeysaaahzr ulviye hocaya gidiyorum ilk dogumumda onda gerceklesmisti memnun kaldigimiz icin bundada tercihimiz oldu
Minimalistanneee İlk doğumumu Koru Hastanesinde yaptım, doktorumuz Liv Hospitale geçmiş şimdilik oraya gidiyoruz bakalım ☺️☺️
_Hulya7106 HilalimM63 peki hastanede oda süslemesi fiyata dahil oluyor mu sizde oldu mu oda süslemesi canım
HilalimM63 _Hulya7106 yok ben susleme yapmamıstım .. aklıma hıc gelememıstı daha dogrusı 🤭🤭aılem memlekettn gelmştı benm aklım ordaydı korona zmanı kımseyı almıydular ozmn.. hıc dusunmemıstım suslemeyı 😉👍
HilalimM63 _Hulya7106 ılk gebelıgın hıc stres yapma.. rahat ol inş saglıcakla alırsn kucagına yavrucagını.. sabret ..! Benm suyum son sınırı gecmıstı sunı sancı aldıgm halde acılmam olmamıstı sexeryan olmştum.. okadar normal ıstedıgım halde olmadı.. inş senın sıkıntısz gecer 😇🌸
HappyDaisy Kızlar bende Ankaradayım 6 haftalık hamileyim doktor bulamıyorum takip için çok araştırmaktan beynim aktı artık yardım edin bana
Dilarademiryurek HappyDaisy Keçiören medikalpark sevgi yıldırım alta çok önerdiler bende farklı şehirdeyim oradan doğum paketi almayı düşünüyorum