gencbir_anne Havva122 siz peki 🥰 yenidoğan hangi mahalle bir de , ben normalde Üsküdar’da oturuyordum Çamlıca taraflarında orada daha yeniyim 1 senedir
seymakrky Edayldz mombaby_ ben de Nehir Hanım’a gidiyorum normal doğum ve sezeryan 16 bin mesai saatleri dışında 3 bin daha ekleniyor ssvd 21 ya da 23 bin tam hatırlayamamakla birlikte böyleydi ama yeni yıl sonrası değişecek tabi ki
Pinaargunes sevgiisayg1234 merhabalar ben ist çekmeköydeyiim🙏💖 ilk hamileliğim asiri heycan panik var 😂😍💖 6+3 haftalığız🙏
Pinaargunes Yessiimm valla öyle taşdelen de yeşilçam var biliyosundur onun hemen karşı sokağında burger kingin ordayım siiz🙏😍
Yessiimm Pinaargunes Sultançiftliği mahallesinde Turgut Özal caddesindeki dimi ? Ben biraz gerideyim Kirazlıdere mahallesi 😊
Pinaargunes Yessiimm hangi hastaneye gidiyosunuz biz kontrollere yani daha ilk kontrolumdu zeynep kamile gdiyoruz😍 ins doğumu özelde istiyorum da kontrolleri devlet allahın izniyle 6+3 üm şuan 😍
Pinaargunes Yessiimm yaa maşallah size💖 evet 5+4 de kese gozuktu fakat bebis yoktu folik asit yazdi 10 gün sonra gel dedi 5 aralikta ins bebisi gorurum rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah🙏💖 instagram var mii takipleselimmi isterseniz🙏