Gamzeramo Bebekbeklrkn capaya gidiyorum ama hic memnun degilim mal gibi insanlar bi doktor bulamadm avicennaya gidiyorum nagehan hanm cok ilgili heralde hep ona gitcem 26 haftalık hamileyim
Bebekbeklrkn Gamzeramo Güney hastanesi Songül hanımda ilgili canım aklında olsun avicenna da güzel bende gittim ama o doktora değil Sertan aksuydu ama ilgisiz sevmedim
Bebekbeklrkn Gamzeramo çapa iyi değil ya oraya gidene kadar esenler kadın doğuma git Ece hanıma süper
Gamzeramo Bebekbeklrkn esenler kadın dogumu hic bilmiyorum hic gitmedim nasl gidilcegnide bilmiyorum 😔
Bebekbeklrkn Kolay canım hangi sokaktasn bilmiyorum da dere yüzyıl dolmuşu gidiyor kadın doğum diyince direk bırakıyor Gamzeramo
Gamzeramo Bebekbeklrkn Yıldız teknik üniversitesi Davutpaşadaym aa uygunmus baya avicennaya en son 600 vermistim siz nerde hangi doktora gidiyosunuz
Bebekbeklrkn Gamzeramo Evet canım uygun hemde çok memnun kalan var Op. Dr Songül kaloğlu normal doğumu destekliyor hep ssvd de yaptırmış
Guldenozkan Periikra Ben hastaneye Kadıköy’e gidiyorum Amerikan Tıp merkezine.. Biraz uzak ama eşim orada çalışıyor ve doktorları çok iyi👍
pembebiranneadayi Ilba_34 bende dereağInda oturuyorum bahcesehir liv hospital gidiyorum dereagzinda neredesiniz🙏🏼