sevgul43_ Kızlar 13.haftamdayim. zarar gelir diye bir yere çıkıp gezmiyorum ağır iş yapmıyorum. Korkuyorum biraz pimpirikli miyim? Dinleniyorum hep. Sizce kaçıncı haftadan sonra rahatlarım ilk 3 ay dikkat et dediler.
aselelif06 sevgul43_ bende aynıydım 20snde regl ok am gerkiyordu test yaptım pozitif ve şuan karmakarışık durumdayım
Aysemm44 sevgul43_ Ben 6 haftalıken ögrendm o günden beri hiç oturduğumu hatırlamam sabah kalkar dibten evimi temzilerm sonra gezmeye giderm eve girmem hiç 😂😂
Dilek7234 sevgul43_ sakınan göze çöp batar 8 haftamda kanamam oldu düşük riskim vardı işimizde yaptım motorada bindim o bebeğin dünyada nasibi varsa gelir zaten he şu demek değil ki bizde dikkat etmicez deicez ama aşırıya kaçmadan
sevgul43_ Yazmelegi_ ya ne bileyim 20.haftada falan kanama olanlar olmuş okuyorum. Çok da sıkıldım evde görüyorum millet hamile hamile nereleri geziyor 😂
Aytlkya Bende 13 deyim mecbur dışarı da çıkıyorum evimin işini de yapıyorum yeri geliyor ağırlıkra yapıyorum annem ve eşimin ailesi uzakta gurbetteyiz eşim oldukça yardım ediyor ama olmadıkça iş de aş da bana bakıyor çok şükür bi sıkıntım olmadı
Ahsksdk sevgul43_ 14 haftalık hamileyim 12 haftada tatile çıktımm sürekli evde olmak iyi gelmiyor insana kendini kısıtlama böyle az hava al yürüyüş yap korkma Allahın izniyle bişeycik olmaz tabi saatlerce yürüyüp de yorma kendini :))
Lagertha_ sevgul43_ hareketsizlik iyi bir şey değil. Hem sizin için hem bebek için. Üç ayınız dolmuş zaten.
Gyulche sevgul43_ canim bebeyi cok istedin icin pinpirik olman normal ama korkma desemde insanin icinden gelen birsey kendimden biliyorum bol bol dua et kanaman felan yoksa yuruyusler yap benim kanamam oldu halde birkac dk yuruyus yapiyodum