dilek6 Myasminn kahvaltı yapıp gidiyorsun canm çünkü genel olarak o şekilde bi tahlil yapıyor ama tabi sizin doktor aksi durum vs demiyorsa bilemiyorum 🙏🏻
Sedefdinc Mmnj yaa ne güzel, Allâh sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hep normal doğum olarak bekledik geçen haftaya kadar boynuna kordon dolamış 2 tur o yüzden yeni sezeryan olacağı netleşti🥲 bakalım sağlikli olsun da
Mmnj Sedefdinc sağlıkla doğar inşallah canm sezeryan olmadınmı hala ne zmna gün verdiler hafta olarak
Sevgisss Hhh111 inşallah 😔 sizin hangi haftada başladı gerilik ve kaç haftalık bir gerilik söz konusu hangi ölçümleri geri çıkıyor 😢
Hhh111 Sevgisss şuan 36 haftalık olduk 34′de gittiğimde kilosu 2150 çıktı geriden geliyor dedi ne kadar olduğunu söylemedi başka bir sıkıntısı yok dedi
Myasminn dilek6 çok teşekkür ederim canım doktorum aç vs bir şeyler demedi aç olacaksa mutlaka belirtiyor ama yinede bilen birine danışmak istedim ❤️
Sevgisss Hhh111 benim 36. Haftada 33 ölçüldü minyon bir bebek diyorlar 3 farklı doktora gittik ama işte anne yüreği korkuyorum 😓 sağlıkla doğsunlar
Nemregn Zelihaa1409 ilk doğum normal oldu ikinci previa 38-39 a kadar bekleriz düzelmese 39-40 gibi alırız dedi. Ne kadar içeride kalsa o kadar iyiymiş sıkıntı yoksa tabi.
Zelihaa1409 Nemregn Benm bulundgm şehirde ki hastanelerde planlı sezeryanı 40 a hc bırakan yok devlette de en fazla 38+ bsey ya da 39 dedi doktor.Özelde 37 den sonra normal dedi.Doktora göre degsyo olablr.
dilek6 Mmnj yani doktorun korkması gerek böyle durumlarda anne de riske girdiği için çok bekletme yapmıyorlar 38 görmeleri bile yeterli oluyor doktorum öyle demişti benim