Zeynaaa0101 Kızlar bana yeni insülin başladılar 8 ünite akşam 10 da Peki bu şekerimi çok düşürüp bebeğin kalbine zarar felan verirmi gece yemek yemiyoruz ya
Pamuk Zeynaaa0101 Asil düşmezse bebeğin kalbine zarar verir canim. İnsülin şekeri düşürmek için değildir.Belli seviyeye getirip denge de tutmak içindir.
Yelizhas Zeynaaa0101 korkma bende şeker hastasıyım benimde iğnelerim değişti eğer şekerin sürekli yüksek gösterip düşmüyorsa doktora tekrar başvur, ama şekerin sürekli 70altına düşüyorsa hipigolismi önlemek için dozunu konuşabilirsiniz doktorunuzla
Melike_4949 Zeynaaa0101 ben gece lewemir 14 ünite vuruyorum canım şekerin çok düşmüyor o uzun süreli etkili yani gecede şekerin dengede dursun diye birde novarapid var onuda yemeklerden hemen önce vuruyorum
Esra-es Melike_4949 merhaba ben de bugün sizin gibi başlayacağım akşam 8 de yapacağım iğneyi. O iğneden sonra hiçbir şey yiyip içmemek mi gerek acaba
Melike_4949 Esra-es hayır benim 10.15 de ara öğünüm var aç tok farketmiyor sonrasında süt yoğurt bir meyve yiyebilirsiniz
minik_kurabiyeee Zeynaaa0101 asıl insülin kullanmazsanız bebege zararı olur ben şuanda sadece levemir kullanıyorum ve genelde gittiğim zamanda da dozum artıyor ve ben 7. Haftadan beri kullanıyorum hiç bir zararını görmedim ve şuan 27+3 haftalık olduk yüksek şeker daha zararlı maalesef
User22 Zeynaaa0101 bana doktorum ünsilin öncesi şekerini ölç 100 altı çıkarsa bişeyler ye öyle yap demişti o dozu ayarlayarak veriyolr düşxepini sanmam düşersede hissedersin doktoruna söylersn
User22 Pamuk benim sadece gece doktor 11 gibi felan yaparsn demişti ama ben bazen 12 1 gibi yapıyorum da sabah tam anlamıyla düşmüyo gibi