gokyuzununogrencisii Sealemdar Şubat 27 benim, sata göre doğum böyle görünüyor 🌸 ikinci normal doğum korkusu yaşıyorum ben en baştan beri.. aşırı mide yanmasi, aşırı aşırı idrara çıkma, nefes nefese kalma, sürekli acıkma… 27 haftadan selamlar 🥹
Elifdddd Sealemdar şubatın ortası gibi benımde ikinci gebelik sezeryanım kasık ağrısı batması oluyor arada bel ağrısıda bir gün olmuyor bir gün oluyor ama ağırlaşıyoruz yavas yavas
Elifdddd Sealemdar doğuma kadar konusalım sorulacak soruları buradan soralım aynı zamanlardayız hepimiz🤗🙏🏻
tugcesakzci Sealemdar 29+6dan merhabalar mide yanması ve bel krampları beni bitirdi maalesef . Zaman azaldıkça da inanılmaz bir doğum korkusu başladi..
Sealemdar gokyuzununogrencisii yaa 🥹 bende iki üç gündür bel ağrısı başladı şükür midem de sorun yok 🥹 ama yol yürüyünce direk tuvalet arıyorum bide ne kadar su içiyorsun bi günde,
Sealemdar Elifdddd benim ilk gebeliğim bide tuvaletteyken arada bir batma gibi oluyor kasıgım da demekki bir tek bende olmuyormuş ya üşütüyorum falan sanıyordum ama bel ağrım regl gibi vuruyor ağrıyınca 🥹
gokyuzununogrencisii Sealemdar hiç içmiyorum 😬 suyu sevmiyorum 🥴 içemiyorum aklıma bile gelmiyor su dışında herşeyi yiyip icebiliyorum 😓
Elifdddd Sealemdar oluyor demekki normal kaçıncı hamileliğin olursa olsun insan diken üstünde bide rabbimin mücizesimi bilmiyorum gebelikte yasadıgın herşeyi unutturuyor sanki
Meryem3835 Sealemdar Sealemdar Benimde ocak 28 ya da Şubat 4 sezeryanla doğumum olacak Allahını izniyle 29+3 deyim oğluşuma🩵😇
Yeliz3503 Merhaba kızlar 28 haflalık hamileyim bacaklarımda inanılmaz varisler oluştu örümcek ağı gibi (kılcal varisler)sizden böyle şeyler yaşayan varmı ?
Sealemdar tugcesakzci kız mı erkek mi mide yanması bi bende yok sanırım 🫢 ama bel ağrısından dolayı artık ciddiyetin farkına var doğum yaklaşıyor diyor vücut 🤦🏼♀️ ben düşünmüyorum doğumu düşününce korkuyorum o yüzden yatana kadar hastaneye laylaylom🫢😬
Sealemdar gokyuzununogrencisii geçen kontrole gittiğim de enfeksiyon var dedi ilaç verdi günde 3 litre su iç dedi sanırım enfeksiyon gitsin diye ilaçla birlikte normal günde 1,5 litre içiyorum arada ikiyi buluyor . 3 ü görmedim ben az içiyorum diyordum ama sen hiç içmiyormuşsun 😂
Celinonn Şubatın 8i demişti doktor ama safra kesemde taş çıktı o sebepten ocak 8 de alabiliriz bebeği dedi doktor ben şubattan elendim sanırım🙁🙁
GizemTAN Selam bende şubatın son haftası dedi doktorum . Bu hafta sırt bel ağrısı var nefes nefese kalıyorum ve tekmeleri sürekli vajinama yakın yerde hissediyorum
Bahar03_ Bizde subatin 20 si dedi asiri bel agrim boynumun altindaki kemik batıyor cok fazla ayakta duramıyorum is yapamıyorum cok tekmeleri daha da güçlendi karnım dokununca aciyor bazen
Sealemdar Bahar03_ o karnımda ki gerginliği bi ara çok çektim ağrısını ama geçti bel ağrısı bastırıyor suan bende ayakta durmayı ve oturmayı sevmiyorum ya uzun süre rahatsız hissediyorum hep bi yana devrilesim geliyor ama çalışıyorum 🤦🏼♀️
Kbrgrc Benim de yüksek ihtimal Allah nasip ederse şubat başı, bel ağrım çok bugün ve midem e doğru baskı var 🤦🏻♀️ sağlıcakla hayırla doğuralım inşallah
tugcesakzci Sealemdar erkek canım. Amann olmasın mide yanman nazar değmesin maşallah de berbat bir şey