Ymkahraman Kızlar merhaba 7 haftalık gebeyim midem yeni yeni çok kötü bulanmaya kusmalarım başladı doktor prilam iç dedi kullanımı nasıl bilgisi olan var mı
Cgdmerl Ymkahraman ben 16. Haftaya kadar kullandım, kullanın çok araştırdım zararı yok. Gece yatmadan önce 2 tane.
Cerenbelis1 Ymkahraman gece yatmadan önce 2 tane içiliyo canım iyi geliyo ben 30 haftalık oldum hala kullanıyorum tabi 1e düşürdüm mide bulantım azaldığı için
irrm05 Ben 7. Aya kadar kullandım gece yatmadan 2 tane kullanılıyor diye biliyorum ama ben 1 tane atıyordum hep tüm gün yeterli oluyordu🙏🏻
Siinemss Ymkahraman sabah uyandığımda aç karnına içiyodum çok iyi geliyodu bazen içtiğim o suyu bile kusuyodum bi zararı yok içebilirsin sabahları
Msydn6 Ymkahraman günde 4 defaya kadar içilebiliyor ama bu seferde fena uyku yapıyor yan etkisi uyku, azaltıncada ilaç etki etmiyor ben daha çok gündüzleri rahatsız olduğum için 4 tane kullanıyordum önceki gebeliklerimde ama ciddi manada rahatlatıyor
Yaprakdokumuseverr Ymkahraman bana sabah 2 akşam 2 verdi ama aşırı bulantım olduğu zamanlar kullandım
Yazmelegi_ Ymkahraman bana günde 4 adet içilecek şekilde yazmisti çok yoğundu bulantı kusma günde 4 adet içiyordum sabah 1 öğleden sonra 1 gece yatarken 2
Nurgulasci Bende tam 7.haftada başlamıştım doktorum sabah ve akşam 1 adet kullanmami söyledi fakat gece 1 tane içtiğimde tüm gün boyunca bulantim olmuyordu 20. Haftada tamamen bitti bulantilarim suan 34+3 olduk
minik-02 Ymkahraman iyi geliyorsa kullan bence bana iyi gelmedi kusmam ileri derecede büyüdü ve uzadı dr farklı yazdı sizde kullanın takıp edin bir zararı yok
Aysegul166 Ymkahraman sabah uyandığımda birde akşam yemeğinden sonra midemi dinlendirip içiyorum doktorda böyle önerdi
3numara Ymkahraman 29+3 haftalık gebeyim düzeleceğine daha kötü oluyor midem her gece 2 adet Prilam içiyorum gün içerisindede gaviscon ve rennn şurup kullanıyorum yanmalar için
sevgul43_ Ymkahraman Ben de kullandım çok faydasını görüyorum sadece bende çok uyku yapıyor ama bulantilara baya faydası oluyor