Hilalk Fdmeylm2 5+4 günlüğüz rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün olarak evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkesede bu duyguyu nasip etsin ☺️🙏🏻
2prensesannesiiii Fdmeylm2 ben henüz kaç haftalık olduğumu bilmiyorum🥰 geç döllenme yaşıyorum sata göre 6+3
kubra1208 5+3 üz 🥹 annelik böyle bir şey mi şu an bile ona bir şey olur diye ödüm kopuyor 🥹 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
Fdmeylm2 kubra1208 Evet bende heyecanla kese ve kalp atışını bekliyorum tüp bebek ile oldu benim zaman geçmiyor sanki durdu 🥹
kubra1208 Fdmeylm2 bana da zaman geçmiyor gibi geliyor. Daha önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden hemen 12.haftaları falan geçmek istiyorum sağlıkla o günleri görmek nasip olur inşallah 🥹
Fdmeylm2 kubra1208 bende 6 aylık bebeğimi kaybettim erken doğum ile ama bir daha olcak diye bir şey yok o yüzden güzel düşünelim güzel olsun 🥰🥹
kubra1208 Fdmeylm2 Rabbim aynı acıyı yaşatmasın inşallah kimseye yaşatmasın. Bu sefer her şey farklı olacak daha güzel olacak Allah’ın izniyle 🥰 beklemek hiç bu kadar güzel olmamıştı belki onlar bizim umudumuz, mucizemiz ❤️