Mia0121 eminebzkrtt bende de var ama yürürken değil uyurken uzanırken falan sağa sola dönerken batma oluyor çok kötü
AzcikMantikliOlun eminebzkrtt haftalardır bu ağrıyı yaşıyorum. Bebişin başı baskı yapıyormuş. Bir rahatlatma masaj vs yöntemi de yok maalesef 😖
Okaliptus eminebzkrtt 36+5 teyim yaklaşık 10 gündür böyle batmamı, bıçak saplanması hissimi artık damar çekilmesi mi ama canımı aşırı yakıyor😭
hukukcuanne_06 eminebzkrtt gelmesinin yakın olmasına gerek yok artık iyice büyüdü sığacak yeri kalmadığı için baskı yapacak maalesef doğuma kadar
Melekler12 eminebzkrtt yeri daraldığı için baskı yapıyor canm ilerleyen zamanlarda daha çok baskı olacak
Dzb 39+3 olduk 1 aydan fazladır alt tarafım çıkacak resmen yürümek yatmak kalkmak işkence, diğer üç hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım, bende herhalde bebek kanala girdi ondan dedim ama doktor kanalda değil dedi, hayırlısı bakalım az kaldı
Zulalg eminebzkrtt bugün yaşadım 34+4 hatta o kadar rahatsız oldum ki doğuyor mu diye düşündüm açılma falan oluyor sandım😅