Buketedaa Kızlar evlendiğimizde aldığımız fırından hiç yüzüm gülmedi. Termikel marka almıştık. Hiç ne pişirme açısından ne zaman açısından bi memnun kalamadım. Kullandığınız Arçelik ve Beko öncelikli olmakla beraber mini fırın önerileri rica ediyorum.
Seymanur60 Buketedaa Simfer nostaljik görünümlü olan fırını kullanyrm üç yıl olck nerdeyse kirscym muftagmda ankstre seti yeri var oraya sigmasi için küçük almstm hamurislerni filan da çok güzel pişiriyor
miniskesi Buketedaa luxel marka fırınım var inanılmaz memnunum. aldığımda boyutu büyük geldi falan pişman olmuştum ama pişirmede aşırı iyi ne yaptıysam harika oluyor.
NovaVina_ Hoover. Kesinlikle fiyat performans olarak cok memnun kaldim. Elektriklisi degil gazli olanlarindan.
Buketedaa NovaVina_ ankastre mi bu söylediğiniz acaba eğer öyleyse ankastre yerim yok mini fırın yerim var ve elektrikli olursa daha iyi olur gaz çekişme imkanımda yok 🥹
NovaVina_ Buketedaa anladim 🥹 kaliteli bir markadir istediginiz model ve ozelliklerde baska urunler bulabilirsiniz belki 🤗
Eylulpera Ben 3′ yıldır Arçelik afc 340 g grion ankastre fırın kullanıyorum tezgah altı giydirme, Ocak davlumbaz ile takım aldım hepsinden çok memnunum şuan fiyat üç dört katına çıktı ama hem çok hoş hemde performans açısından harikalar maşallah kekler börekler kurabiyeler efsane oluyo !https://mutluresim.com/image/nxAyuB
Dilarademiryurek Teka markası çok iyidir her ürünü sağlamdır ve sorunsuz bi servis durumu var asla sıkıntı yaşamazsınız bi bakın derim
Buketedaa e_blue_sky_a bende bugün gittğm bosch mini fırın aldım bakalım cuma teslim edilecek denildi mağazadan inşallah bende memnun kalırım. Biraz yorumlara baktım geç pişiriyor diyenler olmuş ama sizinki nasıl
e_blue_sky_a Buketedaa 1saatte keki pişiriyor. Ama hayatımda hiç kabarmadığı kadar kabarıyor ve çok güzel oluyor. Genelde hersey 1saatte pişiyor. 180,190 veya 200 de pişmesi gerek
Buketedaa e_blue_sky_a yani normal pişirmesi o zaman abartıldığı gibi bir durum yok güzel pişirdikten sonra 1 saat normal bir süre Benim diğer fırın 1 buçuk saatte pişiriyor ve doğru düzgün olmuyordu kek bile 🥲