Cicekmelisa Nergiz7 hiç dusunmeden her şey yiyin çunku doğunca hiçbir şey yiyemiyorsunuz gaz probleminden dolayı😂
Haticerman yasemnkts ben canım istedikçe abartmadan yiyorum tek sakıncası bulgur gaz yapar mide rahatsızlığı yapar
ivfbaby --Kubra-- ete çıplak elle dokunmak yasak gebelikte evet ama leke olur diye değil 😁 elinizde olabilecek olan çizik yara vs içinden ette bulunan toksoplazma bakterisi bulaşmasın diye.
Haticerman gula_09 suşi hakkında pek bilgim yok ama çiğ eti olmayanlardan abartmamak şartıyla tuketebilirsin bence. Hatta kızarmış olanları da var diye biliyordum nefsini korleyecek kadar yemen sorun olmaz diye düşünüyorum
Minikmucizelere gokyuzununogrencisii efef kan sulandirici yapiya sahip oldugu icin arada az yenebilir ama her gun yemek riskli bence yinede bi doktorunuza sorun isterseniz
Minikmucizelere Serfes1 kan sulandirici yapiya sahip heleki suyunu icmek cok fazla bence doktorunuza bi sorun
Yenianne6706 cokbilmismom herkes bişey söylüyor ama en iyisi az ve abartmadan yemek sanırım 🫠yine de etkileniyor tabi
cokbilmismom Yenianne6706 tabi ki abartmadan her şeyden yenilir ama tamamen yasak olanlar asla yenmemeli
Gzmg42 MorKelebek54 ben ananas asermistim yedim bı skntı olmadı sükür bı zararı olabilegini hiç düşünmemiştim canim çok çekti yedim az bisey
mmervvE Nergiz7 pişmiş çiğ ürünleri yemememiz lazım hem sağlık açısından hem Bebek yemememiz lazım çünkü yan etki yapabiliyor
duygulilom XHASBEK nar için rahimi yumuşatıyor diye duymuştum ben kendimde çok severim çok yerdim öyle duyunca biraz uzak durdum açıkcası