Gamzecanpolat Nergiz7 Çiğ ve az pişmiş şarküteri ürünleri Yeşil çay sinemaki gibi bitki çayları Dip balıkları suşi midye Fazla miktarda maydonoz Benim bildiğim bunlar
ecembugra53 Nergiz7 çiğ ve pişmemiş et ve balık ürünleri salam sosis sucuk tavuk et bunlar asitli gıdalar paketlenmiş ürünlerden de uzak duralım canım🙂
duygulilom Nergiz7 zerdeçal yememelisin , bitki çayları , fazla nar yememelisin. Ve hurma fazla tüketme
Selinselinselin Gamzecanpolat yumurta birde iyi pişmiş olmalı ama yeşillenmiş olmasın haşlanmışta. Birde günlük kafein 1 filtre kahve -1 türk kahvesi-3-4 açık çay gibi geçmemeli günlük kota. Bir de cilt bakım rutini retinol ve salisilik asitli ürünler önerilmiyor. Kullanıyorsanız hemen bırakın
Gamzecanpolat Selinselinselin Biliyorum ben zaten kahveyi yazmamışım sadece 😇 arkadaş yiyecek içecek sormuş
elmaelmaelma Selinselinselin cilt bakım işi hiç aklıma gelmemişti. Başka şeyler var mı acaba kullanılmaması gereken😟
Kitapkolik660_ Gamzecanpolat kahve yasak değil sigara bile yasak değil hamilelikte sadece abartmadan içmek gerekiyor ben şalgam bile içmiştim
cokbilmismom Çiğ az pişmiş et Dip balıkları Midye sushi Sakatat Bitki çayları Az pişmiş yumurtada yasak yazıyor nette ama doktorum bana kayısı yumurta yiyebilirsin dedi
Serfes1 duygulilom aa nar neden yasak acaba her akşam nar suyu içmeyi adet haline getirdik biz, evde içmeden arama motorundan araştırdım bir şey bulamamıştım neden yasak acaba
Ebru-29 Ben yeşilçay çok severim doktoruma sordum mahsuru yok dedi hatta sindirime iyi geliyor. Narı da çok yedim onu neden yememek lazım ???
nurhuma17 Ebru-29 Benim bildiğim kadarıyla sorup öğrendiğim kadarıyla Nar rahimde kasılma yapıyormuş fazlası düşüğe Neden oluyormuş Ama ben günde bir tane tüketiyorum çok şükür bir sıkıntı olmuyor porsiyon aşmamak lazım
Minikmucizelere gokyuzununogrencisii efef kan sulandirici yapiya sahip oldugu icin arada az yenebilir ama her gun yemek riskli bence yinede bi doktorunuza sorun isterseniz