Symnrr123 40+2 olduk biraz korku endişe içindeyim sevgili anneler korkmam için erken mi çok mu geciktik bilemiyorum lütfen tecrübeli anneler dönüş yapın 🥺🥺🥺
ug_fa-3diplomalianne Symnrr123 ilk kızımı 41+1dw doğurmuştum canım normal doğumsal ve bi problem yoksa 42ye kadar bekleyebiliyo doktorlar
Ravza12 Symnrr123 bende 40+1 bugün bitiyor artık gelmeyecek diye düşünüyorum normal doğum istiyorum ama hiç bir belirti yok ne nişan geldi ne de başka birşey
Pruplemm Symnrr123 bebeğinin suyu varsa sen de iyiden 42 ye kadar yolu var 41. Haftadayım ben de sabırla bekliyorum ne sancı var ne nişan:) suyumuz yeterli ben de iyiyim doktorumuz sık sık kontrole çağırıyor ben de hareketlerini takip ediyorum. Sakin kalmaya çalış biraz bu süreç psikolojik gerçekten umarım ben de başarabilirim :) sağlıkla kucağına al inşallah vakti gelince
Symnrr123 ug_fa-3diplomalianne bi problem gözükmüyor ama doktorum vakti doldu diyo ameliyat etmek daha işine geldiği için mi bilmiyorum
bahartun 40+3’teyim, ikinci doğum ama birinci covid olduğum için endüksiyon ile başlatılmıştı sonra suni sancı vs. Şu an hiçbir belirti yok gibi, son bir hafta sanki ay gibi geçti 🫠
Symnrr123 Ravza12 bende aynı şekildeyim doktorum biraz korkuttu günü doldu diye hemen sezeryan yapmak istiyor
ug_fa-3diplomalianne Symnrr123 sen endişe etme doktoruna bırak bakalım bana da sezeryan dediler normal doğum yaptırdılar suni sancıyla
ug_fa-3diplomalianne Symnrr123 ya çok sevindim tarifsiz bir duygu ve kokuyla sizi mest ediyor şimdi oh en güzel yanı Rabbim biz tüm bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰
Symnrr123 ug_fa-3diplomalianne gerçekten tarifsiz bir duygu amin inşallah rabbim tüm bekleyenleri sağlıkla kavuştursun ♥️♥️☺️☺️