Destina21 Deletedmom0333 erkek senesi .. gördüğüm 10 gebeden 8 i erkek nadiren kız duyuyorum .. 2019 bebek senesi son yılların en çok doğumu önümüzdeki yıl diyorlar..
Cansum89 Benimde erkek kiz senesine denk gelemedim 😀 bi oglum var kizim olsun isterdim hayirlisi buymus bnce 2019 dogurma yili gibi bise herkes hamile 😀
Cansuu33 Bence erkek çevremde ne kadar hamile varsa ben hariç hepsinin erkek benim kızçem olacak inşaAllah. )))
Yade Deletedmom0333 Valla 2019 a yeni giricez bakalım ama 2018 i sorarsan kesinlikle erkektir diye düşünüyorum ama 2019 da doğuracak olanları hesaplandığımda çevremde ben dahil herkes kız bebişe hamile 😇
CooperBaby Cevremde dogurmayan bir ben kalmıstım. 2018 senesi ureme senesiydi sanırım.. Ne bu acele vs derken bende hamile kaldım.. tabii 10-11 yıl sonra.. :-)) Kız istiyorum hem de cooooook. Umarım bu şekil de olur. 2019 Annesi olucak kısmetse. Sevgiler herkese.:)
Nehas Deletedmom0333 erkek yazanları gorunce mutlu oldum inşallah benimde erkek olur sağlıklı olsun da ilk 🙈