aliks Haftamdayim vajinamda şiddetli baskı batma hissediyorum bir saattir yatiyorum dinleniyorum ama geçmiyor var mı yaşayan sancı yok
Esracmmm aliks erken doğum tetikleniyor olabilir ama korkma canım haftan iyi hiç bişey olmaz sancı veya suyun gelirse doktora git ama gerçekten korkulacak bişey değil çok 35 te doğurup küveze bile girmeyenler var
Canann1601 aliks bende de oluyor ama kalkip yurumeniz lazım öyle durumda. Evet başta yürüyemiyosunuz çok ağrı oluyor ama yürüdükçe ağrı geçiyor. Yatıp uzaninca bebek sabit kaldığı için baskı devam ediyor.ve ağrı geçmiyor o yüzden hareket edin bol bol
Kbrnrkl aliks 33+5 yarim saattir benim de karnım kasiliyo alt tarafıma feci şekilde baskı yapıyor korkuyorum 2. Gebeliğim erken doğmuştu
Tugce_gokalp aliks stres yapma aynı ley 32 haftalktab beri hayla bende War bnmki aksine yürüdükçe bıcak batar gibi oluyor Çarşamba günü tam 36 haftalık oluyrz inş 2 hafya daha dayanır
Mervveeeee aliks bende kasık tarafında biraz ağrı ve sol tarafımda biraz ağrı var 33 haftadayım geçer inşallah 😒