Cindymomy Kızlar ben annesi olarak beyaz tenli kumral saçlı mavi gözlüyüm. Babası esmer kara kaş kara göz tam doğu erkeği 😀 sizin oğlanlar anneye mi babaya mı benzedi çook merak ediyorum. Çook heyecanlanıyorum 😍😍
Dodomom Cindymomy benim eltilerimin oğlu Annesine ve dayısına benziyor normalde öyle oluyor. Benim kızlarımda Babasına ve halalarına çekmiş
Youngmotherr Cindymomy ben ela gözlü kumralım babası kara kai kara göz oğlum şuanlık bana benziyor küçüklüğüme bulursam atarım 🥰
Aybarssmom_ Bu daha çok baskın gen, çekinik gen meselesi ama istisnalar olabiliyor. Esmerlik baskın gen maalesef 😅
elmaelmaelma Sadece cinsiyetine göre olmuyor ki benzeme olayı. Benim oğlum için babasının fotokopisi gibi diyor herkes 😅
AzcikMantikliOlun Cindymomy arkadaşımın 2 oğlu var biri baba kopyası öteki anne kopyası. Kısaca bu tezi de çürüttük 😝
Tubasi Şimdilik oğlum benim erkek versiyonum gibi aynıyız yani. Bakalım büyüdükçe nasıl olur bilemem 😄
Mothertea Cindymomy kaynanama benziyordu kopyasıydı sonra değişti eşime benziyor rengi ben bembeyaz 😂😂🤦♀️
Zeynepli12345 Cindymomy Bende beyaz tenli kumral saçlı yeşil gözlüyüm eşim ve yedi sülalesi esmer 🤣 esmerlik baskın gen diye kızımı esmer bekliyordum ama beyaz tenli kumral saçlı kahverengi gözlü oldu şuan oğluma hamileyim hissediyorum babasına benzeyecek🥰
AslanKadini Cindymomy bende eşim de esmeriz bebekken de aynıymışız esmer olacağı yüzde 99 🤣 babasına benzesin isterim 😍
Snem33 Detayli ultrason girdim oğlum olacak bebisimin yüzü aynı babası herseyi mi benzer burnu dudakları tıpatıp aynı ama doğunca ne olur değişir mi bilemem 😀
annelik_4 Cindymomy babaya benzer diyolar ama belli olmaz tabi bizde öyle ben beyaz tenli kumralım eşim ise esmer siyah saçlı artık kime benzerse bizede erkek dediler ama değişir mi bilmiyom cinsiyet yanıltabilir diyolar bide bize erken dendi
Tatar59 Cindymomy benim babanneme öyle bir gen varmış ki, 5 çocuk kızı erkeği hepsi babanneme benziyor bir tanesi dedeme benzememis. Benim de kızım kopyam. Oğlum olacak belki bu babasına benzer diyorum ama ümidim yok ben de babanneme cektiysemn😅