Evin3363 Fts123 aynen öyle rabbine sığın her namazda herkese dua ediyorum inşallah hepimzie nasip olur seneye bu zamanlar bebeklerimizle uğraşırız
Buseycln Fts123 yolku bazen ultrason cihazından dolayı göremeyebiliyorlar alttan muayene yaptı mı benimde yolk onda net göründü
FyA ttazeannee yaaaa bizde gecen hafta gittik kese var sadece 😒 bu hafta yine gidicez inşallah vardır
ttazeannee FyA Kaç haftalıksınız tekrar gitmek için acele etmeyin doktor bir hafta dediyse siz bir buçuk iki hafta sonra gidin gittiğinizde net görürsünüz
Ahsenmna Kızlar bende adetten 8 gün önce 31.5degerle gebeliğimi ogrendm ve bugün 6 haftalığım hastaneye gttim kese var bebek yok sizce boş gebelikmi
Evin3363 Ahsenmna belirtilerin neler sakın kötü düşünme daha çok erken bazı ultrason cihazları eski olabiliyor o yüzden umutsuzluğa kapilmaya gerek yok
Buseycln Ahsenmna gerçekten herşeyi öğrenmek için çok erken bizde öyleyiz kalbi temiz tutmak gerekiyor inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi
yagiz27 Buseycln ben 6+6 iken gittim 24 Kasimda kese var bebek görünmüyor dedi 10 gün sonra çağırdı beni ayın 5 i yada 6 si gidicem bende hayırlısı
Mehlika26 Buseycln evet ben yaşadım canım 6+1 olarak gittim doktor 4-5 haftalık dedi geç döllenme dedi sizin dediğin gibi dedi yolk ve kese vardı 10 gün sonra tekrar çağırdı ve kalp atışını duydum herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor