Cilek_21 Kızlar merhaba kaç gündür evimde gül vardı bahçeden kopardığım gidip gelip kokladım şimdide öğrendim ki koklayınca elini vücudunun sürünce bebekte leke olur Muş yaşayan mı var mı
Seyda08 Cilek_21 cilek yiyince de leke olur derlerdi elini vucudunda biyere surunce bn özelikle elimi disardan gorunmiycek yerime surdum ama bebekte bisey olmadi sirf merakimdn yapmistim😅
MirsT Cilek_21 gül de kokladım çilekte yedim kurbanda ciğerleri paketledim de 😅 çok şükür iz falan olmadı 😅😅 inanmayın böyle şeylere ayva yedim gamzesi de olmadı o olsa iyiydi 😅😂😂
Catsofmom Cilek_21 Ne gül kokladım. Ne ciger yedim ne de çilek yedim. Evladımda 3 adet doğum lekesi var. Saçma sapan kocakarı inancı tamamen. İtibar etmeyin mis gibi koklayın huzur sakinlik verir
27mart Ben inanmıyorum aslında ama kuzenimin eşi hamileyken olacak mı diye denemek için alnına gül yaprağı koymuş çocuğun iki kaşının ortası kıpkırmızı leke
Aybarssmom_ Ben cildime direkt gül suyu sürüyorum öyle bişey varsa yandık o zaman çocuk ömür boyu hakkını helal etmeyecek 😁😁😁😁
Dodomom Cilek_21 yok ya bu benim 3 gebeliğim . Çilekte yemişim gülde koklamışım mesela hiç bir sıkıntı yok kızlarımda .