ysmnn112 Kızlar 33+3 haftalık gebeyim. Özel bölgeye tüy Dökücü kullanan war mı. Kullansam bir zararı olur mu acaba
birpcoslu ysmnn112 canım el aynası kullan ben jiletle temizliyırum göbekten malum görünmüyor ama ayna kurtarıcı oluyor küçük masa aynası tarzında
ysmnn112 birpcoslu daha önce lazere gidiyordum. Hem lazerden ötürü, hemde kaşıntı için trosyd krem kullandığımdan dolayı özel bölgem çok inceldi ağda yapamıyorum. Jiletle de göremediğim için napacağımı şaştım. Teşekkür ederim canım aynayı deneyeceğm
Esraabbaa Bence kesinlikle kullanmayın, kokusu aşırı ağır ve çok kimyasal içeriyor direk o kokuyu soluyacaksınız tüm bekleme süresi boyunca
cokbilmismom Ben tuy dokucu hamile olmadan öncede kullanmıyordum şimdi de asla kullanmam çok ağır kokusu var ve cildi tahriş ediyor. Tamamen zararlı kimyasallardan oluşuyor tercih etmeyin bence. Zaten jiletten bir farkı yok ki
ysmnn112 cokbilmismom cokbilmismom daha önce lazere gidiyordum. Hem lazerden ötürü, hemde kaşıntı için trosyd krem kullandığımdan dolayı özel bölgem çok inceldi ağda yapamıyorum